bugün

yaşanmışlıklar

basligi tanimlamak gerekirse, yasanmisliklar, yasanacaklarin olusumunu fazlasiyla etkileyen insan hayatindaki sonuclardir diyebiliriz. acisi, tatlisi, mutlusu, heyecanlisi ** bir sonraki seruveni etkileyen olusumlardir.

mevzu bahise gelirsek eger ben ve benim gibi olaylarin derinine inip arastirmamis bunyelerin beyinleri, bunu gunluk hayatin kosusturmasi sirasinda, bizim koydugumuz duzenin tekrarlandigini fark edememe hadisesi olarak adlandirabiliriz. o kadar cok sey olup bitiyor ki 5 duyu organimizla beynimize kazidigimiz bunlarin ancak bir kismini hatirlayabilecek kadar sansliyiz sukurler olsun ki. yoksa filler depisirdi azizim bu kafatasinin icinde filler...

Bundan gayri metafizik dahilinde bir seyler oluyorsa eger, yani buna fazlasiyla inaniliyorsa, bir sekilde gerekirse psikolog, gerekirse ufurukculerden saka yaptim o torbagotlerden degil tabii ki... eee neydi. dur bulacam.....!.... ulan bulamadim neyse dini kimligi bu ise yatgin insanlardan once, direk isin bilimsel kismiyla ilgilenen zaatlardan yardim almak gerekir diye elimizi omzuna koyariz turrker'in.

(bkz: sagol be agbi)*