bugün

kızların erkeklere sormak istediği sorular

duygusal olarak bi potansiyeliniz yok.kırk yılın başı aşık oluruz, ego tatmini için süründürmeye kalkarsınız.

her gördüğümüz kıza zıplamayız çünkü %99 ilişkisi olduğunu biliriz.siz günaydın diyen erkeğe bile bu bana yazıyo gazına geliyosunuz.

fakir erkekleri insan yerine koymuyosunuz. ayrıca zengin göstermeyi herkes yapmaz. çünkü bunun hemen anlaşılacağını biiriz.

kendine güveni olan adamlara allah gibi tapıyosunuz.mütevazi erkeklere ise anında ezik- zavallı damgası vuruyosunuz.mütevazi adamın hiç şansı yok.

kıskancız çünkü sizin gibi oturğumuz yerden hiç bir emek harcamadan davar gibi seçerek bulmuyoruz.
10 kişinin arkasından kuyruğa girip 1,5 yıl sürünerek, peşindkei itlerle boğuşarak ve defalarca red edilip rezil olarak buluyoruz. sizin gibi oturğumuz yerden hiç bir emek harcamadan bulsak inanın sizi hiç sallamazdık.

duygusuzuz çünkü kimden hoşlansak ya kocası, ya nişanlısı, ya söööözlüsü, ya sevgilisi ,çıkar, ya abi ayağı yapar, ya kanka ayağı yapar, ya da daha iyisi çıkar diye yedek klubesine yollar.

futbolu sevmeyenimiz de çok ama siz stad holiganlarını daha heyecan verici buluyosunuz,ediz hun tipleri sıkıcı buluyosunuz.

yakışıklı erkeklere hiç de sövmüyoruz. çünkü zaten siz tipe bakmıyosunuz. estetik yönden o kadar gelişmiş insanlar değilsiniz.