bugün

bir kürt olarak türklere soruyorum

çayda kahvaltıda yenir, acaba nedir nedir? bisküvi deyince aklaaaaa, hemen onun adı gelir dınınınını.. yok yahu bu reklamdı sanki.

bu başlığın, başlığı açanın, yazılanın da neresinden tutsan elinde kalır. şu soruları irdelemezsem içime dert olur.

buyrunuz efenim..

+ neymiş? 12 eylül darbesinin şekillendirdiği dünyamızmış. neymiş? kürtleri anlamak için ne yapmışız. pardon da kim söylüyor dünyamızı darbenin şekillendirdiğini? niye kürtleri anlamak için bir şey yapmak zorundayız. kürtlerin ayrı bir kılavuzu var da benim mi haberim yok. varsa cidden söyleyin okumazsam top olayım. yok o erkekten oluyordu dimi?

+ pkk terörünü doğuran sebepler üzerine düşünmeliymişiz. vay anam bu da yeni çıktı. terör örgütünü doğuran hangi sebep onu meşru kılar ya da bir kürt -eğer destek vermiyorsa- neden pkk terörünün nedenine kafa yormamızı ister? kusura bakmayınız, ben dahil çoğumuzun çok daha mühim işleri var. mesela birazdan köpeğimin mamasını vermek durumundayım.

+ "ne mutlu türküm diyene" demek neden batıyor idrak edemiyorum. demeyene laf edilmemiş ki burda. diyene ne mutlu denmiş. diyorum ve mutluyum, de sen de ol. valla zor değil bak, denemelisin.

+ bu da başka bir bomba. pkk'yı büyüten biz olduk iyi mi? şu andan itibaren pkk kadrosuna bir kişi daha katılıyor, yazın beni listeye. hafazanallah!

+ işte asıl bomba bu soru. Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının hepsi kürtçe bilse ortalama genel kültürümüz daha yüksek olmaz mıymış? bir lisan bir insan demişler ama bu kadar abartmasak diyorum. niye herkes kürtçe bilmek zorunda olsun arkadaşım? biz her vatandaş türkçe bilmeli derken faşist olarak fişlenirken bu ne perhiz bu ne lahana?

hatm-ı kelamdan evvel;

serbaz türk milletini mülzem millet haline getirmek istiyorsanız bu kadarı vafi. gayretleriniz boşadır.

he mi gülüm?

silinmesintanımı: edepsizce cesarettir.