bugün

how i met your mother

demin sonuna yetiştiğim diziyle ilgili neler yazılmış bir bakayım diyerek tıkladığım başlık. önce ulan ne oluyoruz afallaması, sonra burda özellikle bolca gördüğüm milliyetçiliği de aşmış faşist zihniyette sürüsüne bereket entry.

şimdi ben bahsi geçmesini umduğum diziyle aynı adı taşıyan yazarı tanımam, entrylerini filan okumuşluğum da yoktur. tam olarak ne demiş de acımakla yetindiğim bizim dar görüşlüleri kızdırmış çok da anlamadım. şimdi bizim türk damarları fazlaca kabarık kitlemiz bilmez mi bu ülkede en ciddi azınlık kürtlerdir? bence bilirler de bilmek istemezler. oysa azcık bilimle flan ilgilenseler yüzde yüz saf ırkın bulunmadığını öğrenirler ve onlar için zor bir aktivite olsa da biraz düşünürlerdi.

ben konuyu çok uzatma niyetinde değilim, sadece vatan millet sakaryacı arkadaşlara küçük bir ihbarım olacak, bizim burda, burası da antalya oluyor, antalyanın bir ilçesine bağlı bir köy var. bu köyde yaşayanların yüzde 95'i çerkes ve bunlar bir araya geldiklerinde utanmadan çerkesce konuşuyorlar. bir el atın da vatanı ayrılıkçılardan kurtarın, siz bunlarla uğraşırken de bölünmesinden korktuğunuz topraklar toptan satılsın.

kötü oyları heyecanla bekler, küçüklerin gözlerinden filan öperim.

bu arada başlıkla bağlayalım bir yerde yaşayanların çoğunluğu hangi etnik kökendense o yer onlarla anılır. misal bizim buralarda o köye çerkes köyü derler, o nedenle de yaptığı tanımlama doğrudur how i met your mother'ın.