bugün

mahmud esad coşan

server iletişim tarafından halen yeni kitapları basılan büyük mutasavvıf.

şu ana kadar basılanlar ise şunlar;

+ başmakaleler 1 : merhum prof dr. m. esad coşan'ın islam dergisi'nde yayınlanan başmakaleleri.
+ başmakaleler 2 : merhum prof dr. m. esad coşan'ın kadın ve aile dergisi'nde yayınlanan başmakaleleri.
+ başmakaleler 3 : merhum prof dr. m. esad coşan'ın ilim sanat ve panzehir dergilerinde yayınlanan başmakaleleri.
+ başmakaleler 4 - ideal yol : merhum prof dr. m. esad coşan'ın 1960-70-80 li yıllarda yazmış olduğu çeşitli makaleler, yazılar, konuşma metinleri.
+ akademik makaleler : merhum prof dr. m. esad coşan'ın kaleme aldığı akademik makalelerinin toplu olarak bir araya getirilmesinden oluşmaktadır.
+ dilimiz ve kültürümüz : merhum prof dr. m. esad coşan'ın kaleminden dilimiz ve kültürümüz.
+ tarihi tasavvufi şahsiyetler : merhum prof dr. m. esad coşan'ın kaleminden kültür, ilim, fikir ve siyaset hazinelerimiz.
+ mehmed zahid kotku : merhum prof dr. m. esad coşan'ın dilinden m. zahid kotku rahmetullâhi aleyh'i daha yakından tanıyıp onun feyizli âleminde gezintiye çıkaran bir eser.
+ istanbul'un fethi ve fatih : nice nice orduları yenen, beylikleri, devletleri, imparatorlukları yıkan, çağ kapayıp çağ açan, ülkeler fetheden, tarihe nice şerefli sayfalar ekleyen zât-ı muhterem fatih sultan mehmed'i bu eserle daha yakından tanıyacak, icraatlarını daha iyi kavrayacaksınız.
+ hatiboğlu muhammed ve eserleri : merhum prof dr. m. esad coşan'ın, xv. yüzyıl şairlerinden hatiboğlu muhammed'in hayatı ve eserlerini konu alan doktora çalışması.

http://www.internetpazar....-cosan-eserleri-seti.html