bugün

süleyman hurma

her açıklaması ile ayrı bir komedi unsuru olan ve mehmet topuz transferi muhabbetinde sular durulunca büyük ihtimalle birçok yetkisi elinden alınacak olan beceriksiz kayserispor menajeri.

4 haziran 2009'da beşiktaş imkb'ye resmi yazı gönderiyor ve bunu resmi web sitesinde de duyuruyor, mehmet topuz 4 haziran 2009'u, 5 haziran 2009'a bağlayan gece "beşiktaş ile anlaştım" diye açıklama yapıyor 5 haziran 2009 sabahı kayserispor genel menajeri olan bu arkadaşla telefon görüşmesi yapıp "abi ben beşiktaşla anlaştım, kolaylık yapacaktınız anlaştığım kulübe, kolaylık bekliyorum" diyor yine mehmet topuz'un ifadesine göre "senin anlaştığın kulübe kolaylık sağlayacağız" şeklinde bir sözleri de önceden varmış. akabinde bu arkadaş 5 haziran 2009 gününün öğleden sonrasında "fenerbahçe ile anlaştık" açıklamasını yapıyor. akabinde fifa talimatlarından bihaber şekilde "beşiktaş artık fenerbahçe ile görüşsün, mehmet topuz fenerbahçe'nindir" diyor. sonra "mehmet'in beşiktaş ile anlaştığından haberimiz yoktu" diye akla ziyan açıklama yapıyor.

sürece burada ara verip soruyorum, daha önce de sordum da, arkadaş sen ne çeşit bir menajersin? ne iş yaparsın sen hiçbir şeyden haberin olmuyorsa? sen o zaman görevini yapamıyorsun arkadaş? beşiktaş "resmi" olarak açıklama yapıyor "mehmet topuz ile görüşmelere başladık" diye, mehmet topuz aynı gece lig tv'ye telefonla bağlanıp, "ben beşiktaşla anlaştım" diyor ama sen ertesi gün öğleden sonra başka bir kulübe satış konusunda anlaşma yapıp, sonra da "beiktaş'tan haberimiz yoktu" diyorsun. senin nasıl haberin olmaz? kaldı ki, mehmet topuz da seni aradığını ifade ediyor "abi ben anlaştım" dediğini söylüyor. hadi diyelim ki, mehmet topuz seni aramadı, arkadaş imkb'ye gönderilken yazı flaş olarak geçti televizyonlarda, mehmet topuz lig tv'ye telefonla bağlandı, televizyonlarda cayır cayır telefon bağlantıları ve görüntüler var ve sen utanmadan "haberimiz yoktu" diyebilme cüretini gösterebiliyorsun. tüm bu olanlara rağmen "haberimiz yoktu" diyebiliyorsan derhal istifa etmen gerekir ki, zaten tırpanlayacaklar seni merak etme.

neyse, akabinde kayserispor onursal başkanı mehmet özhaseki, "yönetim kurulu fenerbahçe ile anlaşmadan önce beşiktaşla görüşmelerimiz sürüyordu" demekte yani kayserispor ile beşiktaş'ın görüşmesinin olmaması gibi bir durum yok!

en son bombasını da patlattı abimiz ve fifa talimatlarından haberi oldu herhalde bu arkadaşın, "mehmet topuz fenerbaçe'nindir, beşiktaş fenerbahçe ile anlaşsın" diye yüksekten atarken bir anda dönüş yapmış; "Bu oyucunun (Mehmet Topuz'un) Fenerbahçe'ye gitmek istemediği yolunda haberler var. Buna ihtimal vermiyorum. Mehmet, Fenerbahçe'ye gitmez ise yaptığımız anlaşma geçersiz olur ve bize geri döner." açıklamasını yapmıştır. yani mehmet'in henüz fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmediğini teyit ediyor.

işin komik tarafı mehmet topuz'un görüntülerine rağmen adam hala "Bu oyucunun (Mehmet Topuz'un) Fenerbahçe'ye gitmek istemediği yolunda haberler var. Buna ihtimal vermiyorum." diyebiliyor.

arkadaş ihtimali mi kalmış? hala saçmalamakta sınır tanımamakta.

velhasıl, hele bir sular durulsun öyle veya böyle, kayserispor ciddi manada tırpanlayacaktır kendisini. zira bunca şeye rağmen bu arkadaşa şimdilik dokunmamalarının sebebi kulüplerinin içine düştüğü kaostan zarar görmesini engellemektir. kaosun baş sorumlusu olan bu arkadaş da gerek her şeyi çarpıtmasıyla, gerek bir tutarsızlıklarıyla, gerekse de her açıklamasıyla ayrı bir komediye imza atmasıyla tırpanı sonuna kadar hak etmiştir.