bugün

balık burcu erkeği

iradesi , mukavemet gücü ya da kudreti sayesinde değil sadece ve sadece kayıtsızlığı nedeniyle baskı altında tutulamayan insanlardan müteşekkil büyük bir ailenin binlerce basit zevki olan , iradesiz , cinsel açıdan fazla istekli , hayalperest ve ara ara zaman ve mekan mefhumlarından sıyrılan uçarı bir erkeğidir balık burcu erkeği..

zaten genellikle leyla leyla dolaşmaları hasebiyle uyuşturucu ya da içki gibi kafa yapıcı maddeler bu erkekleri fazlasıyla uçurur bu nedenle zararlı alışkanlıklar edinmeye fazlasıyla yatkındırlar..

bulundukları habitatta bazen dert-tasa-gam-keder bazen de insanı gülüp eğlendirecek ayrıntılar ararlar..ama mütemadiyen ararlar..

bir sorunu çözmek yerine sorun mahallinden hızlıca uzaklaşmayı tercih eder bu burcun erkekleri..kavga etmeyi sevmezler..pek de edemezler zaten..meseleyi kaçarak aşmaya çalışırlar..hayatta birçok şeyden kaçarlar..çıkıp gitmek bu heriflerin yaşam biçimi olmuştur bile diyebiliriz..

bu çıkıp gidişleri çevrelerindeki insanlar tarafından da iyi bilindiğinden fazla üstüne gidilmez bu burca mensup erkeklerin..çünkü balık burcu birini kaybetmekten köpek gibi korkar insan..bu adamlarla muhabbet etmek , onlara dert anlatmak yeryüzünün en güzel zevklerindendir..hiçbir zaman mutedil olamazlar.sürekli aşırıya kaçarlar..hayatları ifratla tefrit arasında geçer..

bok gibi para harcarlar..bu konuda çingene mizaçlıdırlar..yarını düşündükleri henüz şahsım tarafından görülmemiştir..dayı olmaya en yatkın burçtur şahsımda..tipik dayı özeliklerinin hepsini aşağı yukaru bulundururlar..

emir almayı ve emretmeyi sevmezler..insan piramidine inanmaz , inananları sevmezler..bu adamlardan kapitalist çıkması fıtratları bozulmamışsa ya da amerikalı değillerse imkansıza yakındır..kız arkadaşlarını sevişerek , erkek arkadaşlarını ise içerek tanımayı tercih ederler ki ben bu yöntemlerini dünyevi açıdan mantıklı uhrevi açıdan göte giren şemsiye misali bir olay olarak görürüm..

sevmeden sevişemezler dolayısıyla sevmedikleri bir kadını sevişme arefesinde pat diye severler..kolay severler..çok kolay..bu da bu adamları birer güvensizlik abidesi haline dönüştürmeye yetmektedir..

şu dar-ı dünyada sorumluluk verilecek son kişiler olmalıdırlar her daim..beceremezler..verdikleri sözleri tutmazlar..tutamazlar değil..

yer yer çocuklukları tutar..hayatlarından çok kolay bir biçimde göğüsleriyle yumuşatıp insan şutlarlar..birgün vur patlasın çal oynasın yaptığınız bir balık burcunu ertesi gün size selam vermiyor olarak gördüğünüzde hiç şaşırmamalısınızdır..sevdikleri insanlarla beraber olmayı severler..bunu vurgulamamın nedeni sadece sevdikleri insanlarla beraber olmalarıdır..sevmediklerini görmezler..gözlerine bakamazlar..sıkıntıya gelemezler..

duygusallıkları çok muhteliftir..her balık burcu erkeğinin en az 1 fetişistliği vardır..çünkü bazı objeleri özelleştirirler..kendilerine has olsun isterler..bir kadını olan bir balık burcu erkeğiyse bir kadındaki birçok uzvu , kiminle düşüp kalktığı belli olmayan bir balık burcu erkeği ise her sevgilide bir uzvu kişiselleştirir..orada epey vakit geçirirler..

'seninle sevişirken beni rahatsız etme' diyebilecek kadar ucuz , sevgilinin eli elinde terlesin diye sevgilinin elini sımsıkı tutacak kadar histerik ve kafası güzel olduğu zaman tarlabaşı'nın bütün travestilerine 'hepinizi çok seviyorummm' diye bağıracak kadar da insandırlar..

genellikle kayıtsızdırlar olmadıklarında da kayıtsızlık oyunu oynarlar..oyunları severler..çünkü istedikleri şeyi gerçek sanmasını becerebilirler..bu nedenle çok şeye ihtiyaçları yoktur..kötü bir sevgili çok daha kötü bir koca olurlar..bir şeyin esiri olmasını çok güzel becerirler ve tabiki bu bitecektir her ne olursa olsun..ne yapıyorlarsa onu fazla fazla yaparlar..birgün 4 tane film izleyen bir balık burcu ertesi gün sabahtan akşama kadar sevişebilir ondan sonraki gün ise bütün gün oturabilir daha da ertesi gün ağlayarak taptığı şeye yalvarabilir ondan sonraki gün ise alemlere akabilir..

genellikle samimi olan bu burcun erkekleri bazen inanılamayacak kadar yapaydırlar..yüzlerine taktıkları maskeyle etrafı çok korkutur bu ürkek kediler..ergenlik dönemleri sancılı ondan sonraki dönemleri ise bir baltaya sap olamamışlarsa şayet daha da sancılı geçer..hepsinin özgün ilaçları vardır..kendi ilaçlarını kendileri yaparlar ve tanrıdan onlara hediye güçsüz bir beden..zayıf..hepsi birer melankolik masturbasyon uzmanıdır..ne yazık ki hep hayatlarına boşalırlar..

dünyayı severler..fakat öbür tarafı inanlar öbür tarafı inanmayanlar ise sonsuzluğu daha çok severler..hatta hepsi sonsuzluğu sever..sozsuzluğu çeşitli kimyasallarda da arayanlar mevcuttur ve bulurlar da..

geçmişi özleyen ve geleceği merak eden balık burcu erkeği zaman arasına sıkışmıştır..bu nedenle bırakırlar , dağınık kalır..

mutlu etmeyi severler..fakat mutlu etmek için seçtikleri yollar fazlasıyla öznel olduğundan karşı tarafın bu jestlerden bir bok anlamaması bu herifleri rahatsız eder..üzer..

inanmak zorundadırlar..herhangi bir şeye farketmez..yeter ki inansınlar..allah'a , bir insana , sonsuzluğa , yok olmaya , yok olmamaya , kadına , hayata , ölüme..mutlaka bir şeylere inanmak zorundadırlar..yoksa yaşyamazlar..taksimde bir barın tuvaletinde serumla ve göz altlarında kurumuş tuzlarla bulunarak ölmek ilk tercihleridir..ikincisi çok daha kötü..üçüncüsü ise harikadır..