bugün

numan kurtuluş dem parti görüşmesi

--spoiler--

her zaman söylüyorum yine söylemek zorundayım. salağa yatma sporunu çok iyi yapıyor bunlar. karayılanın veya aponun mecliste grubu mu var? anayasa değişirse mecliste oy mu kullanacaklar?

ayrıca, parti binasında ayağına giden adama oy yağdırırken sesiniz çıkmadı, sadece anayasa değişikliği sebebiyle mecliste olan görüşmeye mi kudurdunuz?

--spoiler--

kardeşim dün dediğim gibi eğer ben salağa yatıyorsam sen bu zeka ile bildiğin katmerli salaksın demektir..

hayır parti binasına ayağına giden adama oy yağdırırken demişsin de kime diyorsun bunu ? benim entryden alıntıladığına göre bana diyorsun. yalnız ben o adamlara hem genel seçimde hem yerel seçimde oy vermedim. vermeyeceğimi de buraya yazdım 500 defa. dediğim gibi benim yaptığım salağa yatmak ise sen düpedüz embesilsin demektir.

ulan mecliste aponun karayılanın grubu var mı yazdım ben ? misal diyorum yarın bir gün " ben cumhurbaşkanıyım barış ve istikrar için görüşeceğim" dese ne diyeceksiniz diyorum. yahu ben sizin kadar okuduğunu anlayamayan bir sürü görmedim daha önce.. a yazsak gelip "heööö salağa yatiyürler z diyor bak hele " diyorsunuz lan. oğlum hiç mi beyin fonksiyonu yok sizde valla ibret alarak okuyorum yazdıklarınızı *