bugün

tevbe suresi

Tevbe suresi; Kur'an'ın en çirkef, pislik, rezil surelerden birisidir. Özellikle 5. ve 23. ayetleri dikkatli okuyun. Tevbe 23'ün bir mafya liderinin sözünden bir farkı yok. Bu sözler asla bir Tanrı kelamı değildir!..
Tevbe 23: ''Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ederlerse, babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin. içinizden kim onları dost edinirse, işte onlar, zalimlerin ta kendileridir.'' Diyanet işleri Yeni Meali
Kaynak: https://www.kuranmeali.com/
Hem bir yandan ''Biz insana anasına babasına iyi davranmasını emrettik; onlara 'öf' bile deme'' diyeceksin hem de ''Küfrü imana tercih ediyorlarsa ananı-babanı bile dost edinme; eğer edinirsen zalimin ta kendisisin.'' diyeceksin. Bu ne yaman bir çelişki, çirkeflik ve ahlaksızlıktır öyle. Terbiyesiz, çirkef, ahlaksız Kureyşli aşşşşağılık bedevi bir Arabın tutarsızlığının, terörünün, pisliğinin daniskasıdır bu.
Tevbe suresinin mantığına(!) göre başta Muhammed'in anne-babası cehennemliktir çünkü Muho'nun ana-babası düpedüz putperestti ve küfrü(şirk) imana(tevhid) tercih edenlerdendi. Al-ilah, Abdullah
Din, iflah olmaz bir akıl hastalığıdır ve toplumsal bir cinnettir; seni bu hayatta en öncelikli ve değerlilerin olan ailene bile düşman eder. Eyyyy din masallarıyla uyuyan; yeter artık uyan bu derin uykudan, uyanmazsan aynaya bak ve kendinden utan!..
görsel
görsel