boğazlar özerk kürt yönetimi

Ukrayna Rusya savaşından bile kendisine fırsat çıkaran ve Türkiye’nin her yerini Kürdistan yapmak isteyen ağır kürtçü pakurd partisi genel başkanının açıklamasıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=4Pm3rb-r_xY

Pakurd (partiye kurdistan) genel başkanı halil ibrahim baran; youtube’da gündemi değerlendirdiği ve yorumladığı programında ukrayna krizi ile boğazlar meselesinin gündeme geleceğini tahmin ettiğini, bunun Kürtler açısından büyük bir fırsat olduğunu, zira istanbul’da 5-6 milyon kürt'ün yaşadığını, uluslararası toplumun da desteği ile boğazların türklerin elinden alınabileceğini ve kürtlerin yönetimine verilebileceğini öngördüğünü ifade etmiş. Ayrıca kürt siyasetinin akıllı davranması gerektiğini, boğazlarda ve istanbul'da kurulabilecek bir özerk kürt yönetiminin, kürdistan halkının doğal bir hakkı olduğunu da sözlerine eklemiş.

Adamlar artık istanbul’u da Kürdistan sınırlarına dahil ediyorlar. Planlarını projelerini ona göre çiziyorlar. Amaç Bağımsız bir Kürt devleti kurmak falan değil Türkiye’nin her bölgesini sindire sindire ele geçirmek… Siz daha hala ayrılıkçı Türkler hareketine bağırın, Olayı PKK meselesine indirgeyin! Bakın elin oğlu neleri neleri planlayıp hiç aklınıza hayalinize gelmeyecek yerleri kendisine yamamaya çalışıyor…

sen istediğin kadar iyi niyetli ol; muhattabının niyeti tüm merayı sahiplenmek ve sana yaşam hakkı tanımamaksa o muhattabınla olan ilişkilerini gözden geçirmen gerekiyor.