bugün

rus kızları

Çok fazla rus arkadaşım oldu. Öncelikle Rusya bir federasyon olduğundan tüm bölgelerdeki kızları bir kefeye koymak doğru olmaz oset kızla, tatar kız tamamen farklı ırklardır her neyse mevzu bahis bizim temel aldığımız slav rus kızlarıysa 4 tip tespiti yaptım ve şimdiye kadar hiç şaşmadı bu.
1. Tip rus kızı ingilizce bilen yurtdışında (avrupada) çalışmış veya master yapmış kızlardır. Bunlar genelge aşırı hırslı olup arkadaş olmayı bırakın sinsiliğinden yanında bulunmak istiyeceğiniz kızlardır.
2.Tip rus kızı tam bir VK shit post kafasında sikko rus espiri anlayışı olan tabiri yerindeyse mal kızlardır. Yada yaptıkları ergen espirileri ve tavırları nedeniyle bana öyle geliyor bunlardan bir sikim olmaz geçiniz.
3.Tip rus kızı sosyal medya fenomeni olmayı aklına koymuş, giyim, güzellik , modaya sadece aklı çalışan erkekleri sadece cüzdan ve para olarak gören tabiri yerindeyse paralı askerlerdir en büyük hayalleri avrupa pasaportudur.
4.Tip rus kızı genellikle ingilizce bilmeyen veya çok az bilen melek gibi yardım sever kızlardır. Onlar için tip veya para önemli değildir ona karşı olan tutumlarınız onun size tutumlarını doğrudan bilirler.