bugün

gecenin derinlerinden öyküler

Çünkü hisleri o an yalnız olmadıklarını söylüyordu ve gördüğü gölgemsi görüntülerde. Elif olan bitene anlam veremiyordu sadece sessizce durup kalmıştı o anda. Özgür bir süre etrafı dinledi, iyice sessizleşmesini bekledi. Bu yolun biraz tehlikeli olduğunu biliyordu çünkü. Elife bir şey yansıtmamaya çalışıyordu. Korkabilir tedirgin olabilirdi.

Ortalık durulduğunda ise, arabayı çalıştırıp kalan kısa mesafeyi hızlıca gitmeye başladı. Özgür Elif'in korkmaması için biraz da gülerek bu kısımdaki yol biraz sıkıntılıydı ama merak etme bundan sonrasında öyle şeyler pek yok.

Komün bir yaşam var orada. Bu kadarını bilsen yeter şimdi dedi Elif'e. Gördüğünde sana da tanıdık gelen bir hava olacak buna eminim diye ekledi. Elif peki demekle yetindi.

On on beş dakikalık bir yoldan sonra gidecekleri yerin önüne gelmişlerdi. Büyükçe bir kapı karşılıyordu onları. Kapının önünde durduklarında Özgür'ün tarafında biri karşılıyordu onları. Elif tam göremiyordu o kişi ya da her neyse o şeyi. Sadece özgurle olan konuşmasını görüyordu. Bir an kendisinden bahsedildiğini anladı fakat konuşmayı kesmek istemedi. Konuşmada bir süre sonra bitti ve büyük kapı yavaş yavaş açılırken elif, benim hakkımda ne dedi o diye sordu özgür'e. O daha keşfetmemiş kendini öyle değil mi diye sordu. Elif, nerden anladı ki bunu dedi özgür'e. Özgür de buranın neden komün bir topluluk olduğunu anlattı ona. Buraya herkesin giremediğini. Sadece benliğini kesfedenlerin girdiğini anlattı. Lara ile dişi kurtu da biliyordu mesela bizi karşılayan. Çünkü onun buradaki rolü gelenlerin benliğini görmek yoksa nasıl korunabilirdi burası diye söyledi Elif'e.

Elif şaşkın bir şekilde dinledi hepsini yorum yapmaktan kaçındı. Özgür onun bu halini gördü gülümsedi ona. Ve kapı da açılmıştı artık.

Elif içeriye girdiğinde şaşkınlığı daha da artmıştı ve gizleyemiyordu artık bunu. Gördükleri onun gözbebeklerini büyütmüştü. Özgür tebessüm ederek nereye benziyor burası sence dedi. Elif sanki bu soruyu bekliyormuşçasına stardew Valley, oradaki kasabaya benziyor sadece daha farklı bir havaya sahip olanı dedi özgür'e bakarak.

Ve artık buraya, insanların benliklerini serbest bırakıp yaşadığı bu yere geldiler ve belki de macera daha yeni başlıyordu...