bugün

bekir coşkun

Kendisini tanıma imkanım Olmuştu. Her ne kadar politik duruşlarımız farklı olsa da Ölüm, Siyasi GörüşlerDen Çok daha Esaslı. Üzülmeden edemiyor insan.

ilk karşılaşmamızda Henüz üniversiteyi bitirmeme 2 sene vardı. fotoğraflarında olduğundan daha Yaşlı göründüğünü düşünmüştüm. Elini omzuma koymuştu. bekir coşkun’un böyle babacan halleri vardır. Mesela cumhuriyet okuyucusu bekir bey’i çok tutardı. Elini omzunuza koyduğunda okuyucularına yakalanırsanız sizden popüleri yok. Neyse, Sonra bir tesadüf eseri asistanı ile yakın arkadaş olduk. O aralar odasına gidip gelmelerim sıklaşmıştı. Bir gün, Odasında sohbet ederken, NeLer yapmak istediğimi söylemiştim Kendisine. bunların Bu zamanda pek iş yapmayacağını ima etmişti. Yerden göğe Haklıydı. Ben de medya alanında şansımı daha fazla zorlamadım zaten. Aslında Akademiye yönelişim ikinci Bir TercihDiR.

Bir de Bazı hüsran dolu hatıralarım var. Onlar bana kalsın. Yeri değil. Zamanı gelince hatıralarımda yazarım belki.

Mümtaz soysal’ın bekir coşkun’a imzaladığı bir kitap kütüphanemdedir. Bekir coşkun’dan Bizzat almıştım. O dönemlerden Bana kalan belki de tek hatıra. Önce hocaların hocası mümtaz hoca’yı sonra bekir abiYi kaybettik. Hatıraları bendedir.

Allah rahmet eylesin.