bugün

lionel messi

yüzyılın balonu, öküzü..

ronaldo'nun şampiyonlar ligi'ndeki ve milli başarıları altında ezildi, adeta mahvoldu..

milli takımı da bırakması, geri dönmesi, tekrar bırakması sırf bu yüzdendir, napsın 10-12 takımın katıldığı sikik copa america'yı bile kazanamadı..

katalonyayı çiftliğe çevirmişti, yok o alınsın, bunu gönderin vs.. milli takımda dybala'nın oynamasına bile karıştı, ki sen kimsin aq..

hani hiç sesi çıkmaz, saf masum rolü yapar, saman altında su yürüten tipler vardır.. tam tamına öyle birisi bu balon..

ama ne oldu herşey başına patladı..

roma'dan 3'er, liverpool'dan 4'er yemeye alışkındı kendisi, alman bayern münih 10-12 gün önce fişi çekti, bu öküzün bu balonun takımına tam 8 tane salladı..

tarihin en iyisi cristiano ronaldo; bırakın 7-8 yemeyi, avrupa arenasında önemli maçlarda hiç 3-0 gibi bir skorla mağlup ayrılmamıştır, aksine 2-0 gibi çok iyi skorlarla kaybedilen wolfsburg, atletico madrid eşleşmelerinde hat trick yaparak takımına tur atlatmıştır..

işte bizim winner'lık, liderlik dediğimiz şey de tam da burada ortaya çıkıyor..

birileri de işte liverpool'dan 4 yiyor, paris'den 4 yiyor, bayern'den 8 yiyor..

şimdi de katalonya'dan ayrılacakmış, eee tabi bayern 8 tane sallayınca utancından yerin dibine girip rezil oldu, yıllardır götü yemiyordu başka ligde özellikle premier ligde oynamayı, şimdi ne halt yiyecek hep birlikte göreceğiz..

ha city ye city ye gitsin diye öten katalanlar var, öve öve bitiremediğiniz o toplama takımınız geçen hafta o.lyon'a elendi.. ha siz topla fazla oynuyoruz diye bakıyorsanız sıkıntı olmamalı sizin için.. *

ha götü yiyorsa bu öküzün gitsin tabi premier lig'e takım önemli değil, bakalım cristiano ronaldo'nun manchester united formasıyla kanat oynayarak ligde ve şampiyonlar ligi'nde attığı toplam 32+8=40 golün 25'ini atabilecek mi ? ronaldo'yu zaten geçemez de, ne halt yiyor götü yiyorsa gitsin de bi görelim bakalım *

şimdi oturup tarihin en iyisini, şampiyonlar ligi'nde nerdeyse tüm rekorların sahibi cristiano ronaldo'nun koleksiyonunu, gollerini izleyebilirsiniz ya da katalanlar olarak oturun ağlayın, tercih sizin *

tarihin en iyi takımı real madrid; gelmiş, geçmiş ve geleceğin en büyük oyuncusu da cristiano ronaldo'dur..

şimdi ikileyebilirsiniz..