bugün

mount and blade 2 bannerlord

oyuna 258 saati gömmüş biri olarak söyleyemeliyim ki!

Son gelen 1.4.2 güncellemesiyle bir çok geliştirme, güzelleştirme yapıldı. Lakin hala oyunun içerisinde olmasını çok istediğim ve gerçekten gerekli olan bir kaç mod güncellenmediği için bu yeni versiyonu oynamadım. Bu bahsettiğim modlar Defection Overhul, Better Time ve Telepathy modları. Umarım mod geliştiricileri en kısa zamanda bu modları yeni sürüme uygun hale getirirler de bende kaldığım yerden devam ederim.

ilk serimi yaklaşık 70 lord yanımdayken bitirdim. Bitirmek derken alınacak bir kale dahi kalmadı. Yani kısacası Kalradya'nın tek hakimi oldum. Oyunda gerçek manada bu hakimiyet hissini yaşıyorsunuz. Warband'a kıyasla grafikleri çok çok üstün, böyle olunca da gerçekten çok keyif veriyor.

Oyunu önce Epic'den sonra da steam'den almak zorunda kaldım. Bilgisayar aşırı kasıldığı için ayrıca Geforce Now üyeliği de aldım. Burada da gecikme sorunu yaşadığım için 69TL'lik internet paketimi yükseltip 130 TL'lik internet paketine geçtim. Gecikme sorunları ve geforce now'da mod yüklenemdiği için bilgisayarımı tamamen yenilemek zorunda kaldım. Anakart, işlemci, ram takviyesi gibi..

Kısacası bu oyuna çok para döktüm. Helali hoş olsun bi nevi destekte oldum.

Alınır mı derseniz : gözü kapalı! ama almadan önce bilgisayar gereksinimlerine bir bakın.