bugün

kova burcu erkeği

ya, çok zekilerdir falan demişler de öyle olay yok. bunu nerede nasıl hissettirdiğinizle alakalı. karşı tarafın yanlış anlamasına dayanamıyorum ben mesela, aynı işi iki defa yaptırmaktan nefret ediyorum. yapılacaksa en iyisini yapmak istiyorum. "bu kadar yeterli ya" diyemiyorum mesela. bunun yanında mesleğimden bağımsız olarak elime geçen herşeyi tamir edebilme gibi bir allah vergisi yeteneğim var.

annem-babam ve eşim hariç kimsenin çıkarına saygı duymuyorum açıkçası. benim için herkesten önce "biz" kavramı var. bir ürünü alırken ucuzu almayı sevmem. orta bant ürün alırım mesela. gösteriş çok tehlikeli bir olay bana göre mesela. her olaya felsefeyle yaklaşmayı seviyorum. karşı tarafın kazancı nedir, ne yapmak istedi acaba diye düşünerek cevap vermeyi severim. ali babacan bi ara öyleydi, "gerekirse verilecek cevap hazır, sarfetmekten kaçınmayız" mottosuyla çok dobra şekilde konuştuğuma inanıyorum. En sevdiğim olay ise sağlam karşı argümanlar ile aşağılamaktır. böylece karşınızda kim olursa olsun, kellesi sizin elinizin altında olur ve yönetebilirsiniz. off çok iyi bea.

yukarıda yazdıklarım kova erkeği olan benim öz düşüncelerimdir. katılmak zorunda değilsiniz. ama tanımanız iyi olur, yoksa tanımak zorunda kalabilirsiniz.

hadi eksileyin meleklerim benim.