bugün

westworld vs black mirror

Komik versus. ikisinin de izleyici kitlesi var sonuçta kalkıp şu iyi bu kötü denecek bir durum söz konusu değil de, Westworld izleyici Black Mirror'u bir şeylerle uğraşırken arka planda izler, sıkıldım der. Black Mirror izleyicisine Westworld izletsen bölümün 10. dakikasında boğulup bu nasıl bir işkence diye kapatır. Westworld izleyicisi de muhtemelen sıkılır Black Mirror'dan.

Farklı izleyici kitlelerine hitap eden farklı işler. Black Mirror yapısı gereği çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor, daha çok bu evrenlere yeni giren ya da çok seven kitleye güzel bir klişe vadediyor, Westworld ise zaten halihazırda bunları yalayıp yutmuş olan kesme "şahane şimdi bunları tut aklında bunun üstüne koyarak devam ediyoruz" diyor.

Westworld gibi bir işle çok daha az bir kitleyi çok daha komleks konu anlatımıyla yakalayabilirsiniz, sizin prestij işiniz olur, Black Mirror ile çok daha geniş bir kitleyi çok daha eğlenceli bir iş ile ekran başında tutarsınız, sizin için daha gelire yönelik bir iş olur. ikisi biçem olarak dizi sadece, dinamikleri bambaşka iki iş.