bugün

aslolan fenerbahce dir

Bu gece yusuf fahir babayı rüyasında gören yazar. Astral seyahat yaparak yusuf fahir babayla havada uçarak gece Kadıköy şükrü saraçoğlu stadına indik. Yusuf fahir baba eliyle bir iki ufak hareket yaparak bana birkaç görüntü gösterdi.

Fenerbahçe galatasaray maçı başladığında, fenerbahçe maça çok hızlı ve oyunu rakip sahaya yıkarak bunaltıcı bir şekilde başlamıştı. Ama golü bulamamıştık. Sonra gs 30. Dakikadan sonra oyunu dengeleyip son 15 dakikayı üstün oynamış, ancak ilk yarı 0-0 sona ermişti.

ikinci yarı dengede başlamış gibi görünse de, fenerbahçe bir tık daha baskılıydı. Kontra yakalayan gs onyekuru ve adem ile fırsatları değerlendiremiyordu. Fenerbahçe 60. Küsur dakilarda haklı bir penaltı kazanıyor ve max kruse ile 1-0 öne geçiyordu. Bu dakikadan sonra baskısını artıran gs, bir türlü gol bulamıyor, bulamadığı gibi de 80. Küsur dakikalarda vedat muriqi'in golüne engel olmayarak 2. Golü ağlarında görüyordu. Ve maç 2-0 sona ermiyor, "valla bak gol yemeden bırakmayız lütfen" diyen fb defansı ve altay, gs'den uzatmalarda bir gol yiyor, golün isminde oyuna sonradan girecek olan ve etkisiz kalacak falcao yazıyordu. Maç 2-1 bitiyor ve Yusuf fahir baba görüntüyü kapatıyordu. için rahat olsun evlat diyerek beni tekrar gönderiyordu. inşallah tersine çıkmaz rüya. Hayırlısı.