bugün

islamofobi

Haklı olarak dalga dalga büyümüş olan fobidir.

Eğer bir din, evrenin en ulu, en hoşgörülü dini olduğunu ilan edip, en kanlı, tüyler ürperten, yüzlerce insanın canına mal olabilecek hareketleri zerre düşünmeden, acımasızca, hunharca yapıyorsa, o dine ait fobi gelişir hem de allahına kadar gelişir.

Adam, " allahu akbaaar" diye bağırıp, en civcivli meydanda kendini patlatıyor, bir dolu masum canı da yanında götürerek yahu!
Allah'ın saykosu, ikiz kulelere uçakla daldı beeeee! insanların yaşadığı vehameti, travmayı eşşeek olmayan her birey görmüştür ve izlemiştir herhalde.
islami terör örgütüyüm tanımı altında, kaçırdığı yabancı uyruklu gazetecinin, turistin, canlı canlı kafasının koparıldığı, uzuvlarının kesildiği görüntüleri dünyaya servis etmişlerdir ayol, var mı bundan ötesi!

Bir irlanda'lı, ingiliz, iskoç, ispanyol, korkmasın da, nefret etmesin de, islama dair tüm algıları yerle yeksan olmasın da, ne olsun?!
Senin iyi kalpli ayşe teyzeni, erdemli ahmet amcanı, yardımsever, karıncayı incitmeyen mehmet abiyi tanımıyor ki, vahşeti, acımasızlığı, cehaleti görüyor ve tanıyor.

Bu yüzdendir ki, islamofobi ne yazık ki haklı bir fobidir!
Çıkarın pembe gözlüklerinizi, korkan adama kin beslemeyi, hoşgörüden bahsetmeyi, methiyeler dizmeyi bırakın artık!
islam, erdemli ve bu dine yakışır ehil kişilerce tanımlanmayıp, cahilin cühelanın, teröristin, manyağın, kurnazın elinde oyuncak olduğu sürece, " öcü" olmaya devam edecektir.
Nokta!