bugün

türk erkeklerinin çok yakışıklı olması

sanırım yine bir erkekli kızlı birbirini gömme muhabbeti daha.

ben çirkin bir erkek olarak söylüyorum ki türkiye'de oldukça fazla güzel kız var. tipi benim gibi küreğe benzeyen ve dolayısıyla sap gezen hemcinslerime sözüm odur ki saplığınızın faturasını "yeaa türk kızları da çok bilmem ne yeaa" şeklindeki argümanlarla kızlara yüklemeyin.

yine çirkin bir erkek olarak söylüyorum ki türkiye'de epey yakışıklı erkek kardeşlerimiz de var. dolayısıyla kızlarımız da "yeaa türk erkekleri de şöyle böyle yeaaa" şeklinde argümanlarla kafa sikmesin lütfen.

özetle ilişkilerde kıstas güzellik - yakışıklılık ise 80 milyonluk ülkede güzel kız - yakışıklı erkek bulamadığım için sapım argümanı zırvadır.

ben mesela çirkinim. çirkin kızlara yanlamıyorum çünkü güzellik önemli benim için. fakat çirkin olduğum için de haddimi bilerek güzel kızlara da yanlamıyorum. ama kendi saplığımı - çirkinliğimi genel olarak türk kızlarına bok atarak da örtmüyorum...

dolayısıyla yaş oldu 27; 27 yıldır kendi kendime mutlu mesut geçiniyorum.

arada bir olmadık yerde aşk şarkılarıyla gaza geliyor, mutlu çiftleri görünce hüzünleniyor, "keşke benim de böyle bir ilişkim olsa, inşallah ayrılırsınız puuuuu" şeklinde bir müddet çemkiriyor, sonra yine normal moduma dönüyorum. bu sarmalın içinde 27 seneyi geçirdim. dünya rekoru bende olmalı bence. yetkililer varsa bu beyanımı başvuru niteliğinde sayabilirler efendim.

son olarak maalesef sadece bakıp bakıp iç geçirmekle kalsam da "bazı kızlar gerçekten çok güzel" diyor, herkese iyi geceler diliyorum...

mutlu çiftler; umarım kavga eder ve en kısa zamanda ayrılırsınız, çekemiyorum anacım.