bugün

otobüse binince kendinden geçen insan

Bu benim arkadaşlar. Yok bu tanım olmadı. Bu benim bir arkadaşım, heh şimdi oldu. Otobüs yolculuklarında sürekli uyuyan veya kusan, olmadı uyumaya çalışırken çılgınca kafasını ordan oraya vuran, yani kısacası otobüste kendinden geçen tanıdıklarınızı aklınıza getirin ve 10 kez beterini düşünün, işte öyleeee bir şeeeeey(Erol Evgin'in sesinden).

Üstelik sadece otobüste de değil uçağından tutun da el arabasına kadar hareket eden tüm taşıtlarda bu durum böyle. Kendi söylemesine göre ; tüm taşıtlara binebiliyormuş ama sadece duranlara. Yani otobüse biniyor hareket ettikten 15. Saniye sonra midesi bulanıyor, 45. Saniyede kusmamak için uyuyor. istifrar etmek mi diyeydim ne bakıyorsunuz? bence kusmak kesinlikle daha açıklayıcı bir kelime. kimse istifrar diyip milletin kafasını karıştırmasın. kibarlık mibarlık anlamam, zaten söylemesi de zor kelimenin. Bu kelimeyi söylemeye çalışırken insanlar can çekişiyor caan(ibrahim tatlıses gibi yanık bir sesle). Neyse bizim adama dönecek olursak 'Mide bulantısı için sakız çiiğne, olmadı haplar var kendine boşuna eziyet etme' dediğimizde de ağzını geverek 'bana etki etmiyor yaa o ilaçlar, ben ve yolculuklar hep ters yöndeyiz' diyor angut. senin gerekçene tüküreyim , beter ol.

Otobüsteki uyku hali yüzünde kaçırdığı duraklar mı dersiniz, metronun son durağında uyandırılmak mı dersiniz her şey bunda var, tam bir şuursuzluk hali. Geçen 2 saatlik otobüs yolculuğunu kız arkadaşının omzunda geçirdi. Kızın omzu koldan boyna felç, bi de kafası kocaman koyduğu yeri eritiyor, kızı fizik tedaviye başlattık. Bir yolculuğunda kusmadı diye sevindik eve dönerken kaldırıma kustu, fırsatı değerlendirdi. Affetmez yani illaki şovunu yapar. rahatlar çünkü, öyle alışmış.