bugün

safiye inci nin tutuklanması

Tc’nin bir hukuk devleti olmasının haklı sonucudur.
Uzun zamandır hukuk devleti miydik hayır?

Bu Safiye isimli çocuk ne mi yaptı?
Ülkenin en büyük değerine hakaret etti milyonların gönlünü kırdı. Yaşadığı korku ona yetti mi belli ki yetti tüm onurunu ayaklar altına alarak artık yüzünü bile gösteremeyecek kadar utanç içinde özrünü diledi fakat belli ki adalet bu defa işlemeyi unutmadı ve hukuk yerini buldu. Hak ise henüz tecelli etmedi.

Sözlüklerde internette orada burada vatan bölmeye çalışanlara bakmayın siz, recep Tayyip Erdoğan’a oy veren Hasan amca Ayşe teyze Hakan aslı Bilge ... vatanını seven herkes ulu önderi sever , ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenler Atatürk’ü sevmez , tarihini sevmez, vatanını sevmez diye yaftalamayın. Bırakın bizi kara gerici tabaka dinsiz ilan etsin, cennetten mi kovuluruz ?
Ne Recep Tayyip Erdoğan’ın ne de başka bir parti liderinin kara gerici tabakaya ihtiyacı yok bu takım insanlar menfaatleri uğruna herkesi yarı yolda bırakır. Ve bu takım insanların bilgisiz saf coşkusu partisine kaybettirir.

Çok küçük bir kız yaptığı hataya kendisinin geleceği adına üzüldüm. Bizlere bir şey olmadı yine kalbimizde atamızın sonsuz hatırası, Atatürk’e de bir şey olmadı hatta bu gibi söylemler ile vatandaşın atatürk özlemi pekişti fakat çocuğa bu cahillik ağır geldi yara izi kapanmaz.

Düşünsene mühendissin Hyundai fabrikasına başvuruyorsun Atatürk’e hakaretten tutukluluk var adli kaydında, doktorsun medikal parka başvuruyorsun Atatürk’e hakaretten tutukluluk var adli sicilinde, ya da Benim oğluma senin kızına bakıcılık yapacak geçmişinde böyle bir simsiyah leke..

Adalet adına sevindik , çocuk için üzüldük. Geçmiş olsun. Hakkı ile cezanı çekeceksin belki tc içerisinde değil fakat vicdanın her gün eziyet çekecek.

Selam olsun ekmek yediği kaba tükürmeyenlere!

Ve selam olsun ulu önderin açtığı medeniyet yoluna Gönül verenlere!

(bkz: kimseyi görmedim ben senden daha güzel)

görsel
Kanunlarımızdan bir kuple de gelsin o zaman;