bugün

aykut kocaman

Eveeeet, sezon sonu yavaş yavaş yaklaşıyor. Kaldı 1,5 ay. Şu an itibariyle fenerbahçe ligde dördüncü sırada. Merak etmeyin, yükselecektir. Şimdi burada aykut hocaya ağzına geleni söyleyenler, sözüm size! Buraya sezon sonu da gelin. Ama dansöz gibi kıvırtmadan, eveleyip gevelemeden. Bi kere de adam olun! Gelin ve aykut hocam, özür dileriz. Biz seni anlayamamışız diyin.

Bu takım son 5 sezondur açık ara şanpiyon olmuyor. Moral ve özgüven olarak sezon başı zaten çökmüş bir takım vardı. Üatüne finansal durum malum. Mecburen kjaer 12 milyona satılmak zorunda kalındı. Başka türlü ölsen transfer yapamazsın. Yerine neto kiralandı. Neto 11i bırak, o zamanlar yedek olan neustaterin bile yedeği konumunda şu an. Alınan oyuncu bu... 7 milyona giuliano geldi. 5 milyon da soldado. Para bitti zaten. Kalan transferler ya kiralık, ya bonservissiz, ya da cüzi rakamlara bulup buluşturup alınan adamlar. Kadro bu...

Bir başka olay da sakatlıklar... skrtel, neto, jansen, soldado, fernandao çeşitli sakatlıklardan dolayı uzun süreler oynayamadı. Hadi bugün gomis ve rodrigus sakatlansın 3 aylığına, görelim cimbomu... futbol biraz da şans... ne yaptı aykut hoca? Josefi stopere çekti, bazen topalı çekti, alperden santrafor yaptı. Böyle bir kasroyla bile hala şanpiyonluk mücadelesi veriliyor.

Futboldan anlamayan taraftar lütfen yorum yapmasın. Gidin play station oynayın.

Aykut hoca gerçek bir fenerbahçelidir. En zor zamanlarda taşın altına elini koymuştur. Ne olursa olsun seneye de aykut hocayla devam edilmelidir.

Hücum oynuyor diye göklere çıkardığınız galatasarayın ve terimin sezon sonu sıralamasını göreceğiz...