bugün

laik

turkiye'de olunamayacak seydir, her neyse artik kendisi. kemalizm kisvesi altinda halki somurenlerin maskesidir laik olmak, laiklik. kafalari basmaz fazlasini anlamaya; din ve devlet isleri birbirinden ayridir, bilmeleri gereken budur sadece. birsey zannederler kendilerini. elin gavur dedigi memleketinde gavur ogretmen turbanla ders verebilirken, sen turbanli anneanneni babaanneni unutup laikiz biz diyerekten her turbanliya yobaz damgasi vuruyorsun. turbanliyi adamdan saymiyorsun.

ataturkcu degil miydin? hani esitlik, kardeslik? ataturk musluman degil miydi ki simdi yobaz oldu bu muslumanlar? kimsin ki sen "burasi laik ataturk'un ulkesi, istedigime inanirim" diyebiliyorsun? istedigine inanmak dinden cikip sapitmak demek mi? ataturk'un her dedigini yapiyordun, bunu kavramaya aklin yetmedi mi?

laikmis. garip. ataturkcuyum, sizi turbanli sakalli takkeli yobazlar, hepinize olum! dusunceleriyle ickinin pisligin dibine vurup laiklik, ataturkculuk taslamak. garip, valla.

bir tane laik gibi laik gosterin elini opeyim. bir siz laiksiniz degil mi? fransa'da ispanya'da turbanla ders verenler gerici. onlarin devleti gerici zaten, onlara seriat gelmesi gibi bir tehlike yok. uv, biz cok medeniyiz, biz cok ileriyiz onlardan; biz laikiz ulan, turban neymis?!

laik. garip. valla.