bugün

özdemir ince

yakin zamanda patlattigi bir baska bomba:

- komplo teorisi fesadi http://hurarsiv.hurriyet....id=9487280&yazarid=72

------------------------------------------
"ABD'nin BOP gibi bir Ilımlı islam Projesi de vardır. iki ay önce ABD'nin Demokrat ve Cumhuriyetçi yetkililerin ağzından kendi kulağımla duydum ve konuyu kendi ağzımla tartıştım. Adamlar AKP'nin kapatılma davasına çok bozulmuşlardı."

(en buyuk turk inanisiyla basliyoruz; abd'de cumhuriyetci demokrat herkes turkiye hakkinde tek ve ayni seyi dusunur, hepsi akp'nin kapatma davasina bozuk, hepsi ilimli islamci, hepsi fettullahci!! -ozdemir ince soz konusuysa mantik esigi bu kadar-)
--------------------------------------

"Kim miydi bu ABD'li adamlar? Bana bu adamlarla nerede ve nasıl konuştuğum, adamların ad ve görevleri ve de tanıklar kesinlikle sorulmasın."

(ben simdi yetkili falan dedim de adamlar ufurukten bisey cikar fettullahcilar topa tutar sonra beni, sormayin dediysem sormayin)
---------------------------------------------------------------

""islam'la Demokrasi'nin bağdaştığını Türkiye'de kanıtlamak zorundayız. Bu konuda ABD başarısız olmayı göze alamaz!"

Bu cümle haziran ayında son derece önemli bir ABD temsilcisi tarafından bana ve eşim Ülker'e söylendi. Tartışmanın konusu Ilımlı islam ve Büyük Orta Doğu Projesi idi"

(dedikoduyla normal bir yazi arasindaki farki belirleyecek asgari seylerden biri de bu; kim dedi, nerede dedi, ne baglamda dedi, bunlar yok. ama hazret bastan soyledi zaten sorulmasin diye, kaynak: g.tum diyemeyecegi icin isterseniz ulkere sorun kulaklarimizla duyduk diyor. tabii o cumleden ilimli islam ve bop'a gecis surecini de bizim gibi fanilerin anlamasi pek mumkun degil.. alem adamsin be ozdemir, takibindeyiz...)