bugün

tuncay güney

ad hominem kurbanı kişi.

eşcinselmiş, ırzına geçilmiş, fethullah gülen'in özel kalemiymiş, kanada'da türkiye(türkiye den kasıt kim bilemiyoruz tabi) düşmanı kişiler tarafından korunuyormuş, müslüman gibi görünüp olmamış, "aşağılık bir yahudi işte nolacak"mış, deneyimsiz gazeteciyken bu bilgiler niye ona verilmiş falan filan...

bu iddialar neredeyse tamamen gerçekdışı ve ciddiyetsiz görünmekle birlikte, gerçek olsalar bile ergenekon soruşturması ile ilgileri olamaz ve hiçbir anlam ifade etmiyorlar. çünkü bu iddialar tamamen popüler imaja yönelik ve saygınlık yıkma amaçlı görünüyor.

bu iddialar haricinde hiçbir bir karşıtez sunulmadı. kimse inkar edemez ki bu adamın verdiği bilgiler ortalığı sallıyor şu an. çoraptaki ilk ilmiği söktü, gerisi de geliyor. bu adamın ifadeleriyle başlayan süreçte türkiye'nin en imtiyazlı, çifte standart ballısı, şımarık kurumu tsk bile paşa paşa izlemek zorunda kaldı paşalarının sivil güçlerce alınmasını.

hergün bu adamın iddialarını doğrulayan yeni birşeyler ortaya çıkıyor. terörist saldırıların iç yüzleri, suikastleri yaptıranlar, yasadışı işlerde kullanılan silahlar ile ilgili teknik raporlar, darbe girişimleri vs.

peki çıldırırca, fıttırırca ergenekon ile ilgili iddiaları reddeden gazetecilerin ve "kendine-vazife-çıkarıcılar"ın elinde ne gibi bir karşıtez var takır takır ortaya döküp ergenekon'un gerçekdışı olduğunu net şekilde kanıtlamak için?

bu sorunun cevabı için entrynin ikinci paragrafındaki çok ciddi(!!!) iddialara bakabilirsiniz.

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler. türkiye'de yaşayası bir yurttaş olarak bu yahudiyi, bir milyon tane şener eruygur'a tercih ederim.