bugün

referandumda hayır demek için nedenler

bugüne kadar hep mantıklı gerekçelerini yazdığımız ama hala sorulmaya devam ettiğini görünce ağız değiştirmek zorunda kalacağımız sebeplerdir.

misal sürü yaşantısını benimsememek kafanın içerisinde çalışan bir beyin taşımak ahlaklı olmak allahtan korkmak gibi sebeplerdir. çomar olmamakta önemli bir sebep tabi..

kusura bakmayacaksınız artık bu evetçi yalakalar hala aptal aptal şeyler yazınca anladıkları dilden konuşmak gerekiyor. insanlar bu kadar aptal olmamalı, olmaya hakları yok..

(#36035194) biraz cahil olmakmış. bu kadar hırsızlığı, cinayeti, terör örgütleri ile ( feto - pkk - ışid ) birlik olunmasını göremiyorlar ama cahil gene bunlara bu iş birliklerine karşı olanlar oluyor. pkk ile 2 sene çözüm sürecini hayır diyenler mi yürüttü ? diyarbakırda aponun mektubunu hayırcılar mı okudu ? oslo görüşmelerine hayırcılar mı gitti ? feto ile 10 sene boyunca devleti hayır diyenler mi yönetti ? ne istediniz de vermedik lafını hayırcılar mı söyledi ? dön ne olur hocam diye ağlayan hayırcılar mı ? tır tır silahları hayır diyenler mi yolladı ?

(#36029397) adam bop projesinin eş başkanıyım diyor o projeye hizmet ettiğini beyan ediyor kendi ağzı ile bunlar hala vatan millet sakarya edebiyatı yapıyor. nerede bir arap ölse ülkede yas ilan ediliyor hala daha rabia işaretleri yapılıyor üstelik her gün askeri, polisi, sivil vatandaşı ölürken. bunlar mı milliyetçi lan ?