bugün

der ve uzaklasir genc adam

- kimi embesil ünlüler/sanatçılar?! arasında uzatılan mikrofona kustukları klasik bi geyik var ki, evlerden ırak o da şudur ki; evlenmek, çocuk sahibi olmak düşüncesi. Senelerdir ne evlenebildiler, aman da aman sanatçılar ya ego çatışması falan peyda oluyo s.ktiğimin salaklarında, buda anlaşmazlıklara sebebiyet veriyo, adam olda sebebiyet vermesin a.q. önce bana adam ol, sonra bana sanatçı ol, her neyse, ne diyodum ha, bu a.salaklar ne evlenebildiler, ne de çocuk peydahyalabildiler. Genelde dişi sanatçıların ağzından özelde ebru gündeş hanımefendinin çemçük ağzından bu geyik düşmedi gitti. Ya abicim bu tip kadınlar çocuk bakamıyacak durumda mı, yoo... bok gibi de paraları var, tamam para ile de iş bitmiyo da önemli paradigma kardeşim... bi dokuz ay dişini sıkacak gerisini bakıcısı cartu curtu halledecek öyle değil mi?valla ben basından böyle öğrendim, basının yalancısıyım yanlışsa da topu taca atarım hiç bakmam. Hem hamile ileyken de severiz biz onu, mayolu neyim yakalamaya çalışır, neresinden pırtlayacak diye tahminde bulunuruz, ilgiyi alakayı kesmeyiz, korkmasınlar, buna paralel olarak örnek de olmalılar, bi yerden başlayacaklar ki üçe ulaşıp başbakanımızın üreme planına riayet edebileler.
- Biri artık şu Mustafa Sandal' a dans edemediğini, üstelik yıllardır çabaladığı halde dans edemediğini hatırlatsın artık a.q. yaa
- eve misafirliğe gelen çocuğun, ekseriyetle annenin direktifleri ile, sana kalsa s.ktir edersin, bilgisayarla biraz oynasın diye önüne konulan klavyenin ağzına sıçmalarını önüne geçemiyeceez gibime geliyo.
- ismini tekrarlayıp bi dursana bi tuhaf oluyo insan haa. Galiba kafayı yemeye başladım.
- insan ve yaşam, insan ve kanser, insan ve sinema, program isimleri evet, insan ve sözlük de benden ehehe. Amanda ne yaratıcı. Diğerleri çok mu yaratıcı ki a.q. sende. Hiç.
- Kliplerde klibin sonunda denize kıyafetleri ile giren popçu olacaaam babacım.
- Şöyle tükürüğü sağlam bi şekilde vücuttan atmayıp bi kaç ceme ağızdan dışarı çıkarmayı başarıp, yanlışlıkla gerisin geri ağza geri soktuğumuz andaki o tükürüğün tadına bakmayanız yok kine.
- Hiç tanımadığın biriyle ortak bi yere, kişiye falan odaklanıp, o odaklanılan şeydeki bariz komik unsuları yakalayıp birbirine gülümseyen canlılarız a dostlar. Yer yer.
- Hepimiz neredeyse o meçhul kişiyle tanışmayı, karşılaşmayı bekliyoruz. Kim mi o meçhul kişi. Örnekler; çocukları torun torbası olmasına rağmen seni tanıyıp mirasını sana bırakan o yaşlı amca, bir görüşte aşık olacak o insan, işyerine hallice bi maaşla işe alacak patron. Listeyi uzatabilir de gerek yok. daha doğrusu sıkıldım a.q.