bugün

erkeklerin artık kadın peşinde koşmamaları

bide şunu eklemek istiyorum. bu zamana kadar çok hayallerim yıkıldı. kızlar cidden çok saçmalar aq. ne istediklerinden gram haberleri yok. önce çok samimi oluyor sonra birden arayı açıyorlar. çıktıkları kişilerde benden daha düşük model tipler oluyor veya hiç kimseyle çıkmıyorlar.
bu sene en az 3 kızı denedim. 3 ün dede tık yoktu. hiç ilgilenmeyene lafım yok o sevmemiştir olur ama ilgilenip bırakan kızlar cidden ne istediklerini bilmezler.
ayrıca eğer brad pit değilseniz ve çevrenizdeki kızlar kaşar sınıfına girmiyorsa, bunu sizde fark etmişsinizdir ki kızlarla sohbet cidden çok zor. özellikle mesajlaşmalarda siz konuya devam etmezseniz kızlar konu bulamıyorlar. konuşma sizin götürdüğünüz şekilde gidiyor ve buda bir süre sonra yoruyor.
sadece bu sene değl hayatımın son 5 senesi böyle geçti ve artık yılların yorgunluğu var ve öğrenilmiş çaresizlikte var.
bu ilişki yorgunluğu ve öğrenilmiş çaresizlik birlikte olunca, kız size açık şekilde ilgi gösterse bile yinede ''nasıl olsa sevgili olmayacağız salla.'' diye düşünüyorsunuz. ve bir süre sonra size ilgi gösteren kızlardan hiçbir şekilde etkilenmiyorsunuz. bi nebze karşı cinsle olan ilişkiler artık arkadaşlıktan öteye geçmiyor ve karşı cinsin kanka demesine bile katlanamıyorsunuz.
eskisi gibi de bir kızın bakışlarından hoşlanma sezseniz bile nasıl olsa olmayacak kafası sizi yolunuza devam ettiriyor ve büyük ihtimalde olmayacak olaylardan sizi çekiyor. ama hayatınızdaki o rengi ve aksiyonuda alıyor. sadece sevgisiz siyah-beyaz bir dünya oluyor.
bir süre sonra da bunu dert etmekle-etmemek arasında yolunuzda yuvarlanıp gidiyorsunuz.