bugün

eren derdiyok

bazılarının masturbatif fikirlerini tatmin etmesi açısından faydalı olmuş bir futbolcu kardeşimiz. adam futbol için sahada sporcu yani bildiğin ama vatan haini bile ilan edildi. türkiye gelmesinin alçakça getirenin alçak olacağı minvalinde dahiyane bir noktada fikir beyan edildi hakkında. neden? türk milli takımına atılan golün pasını vediği için. neden? aşırı sevinmiş-miş golden sonra. neden? türk milli takımında değilde isviçre milli takımında çok güzel futbol oynadığı için. neden? sahanın her yerinde elinden geleni yaptığı için.

ama o gencecik çocuğu bir gün bile milli formayı giymek için davet etmeyenlerin suçunu görmezden geliyoruz. colin kazım'lar kazım kazım olurken marco'lar mehmet olurken eren eren olamıyor türk milli takımında gidiyor derdiyok oluyor isviçre milli takımında. ve bunun suçlusu yine eren oluyor. sonra bazı aklı evveller çıkıp adamı vatan haini ilan ediyor sırf iyi oynadığı için.

neyse maçtan sonra bir açıklama yapmış eren derdiyok hani aşırı sevinmiş ya golden sonra o konuya da değinmiş. bazı masturbatif fikirli cin aliler iyi okusun. sonra konuşsun:

'içimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için isviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır.

Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayeti Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm.'

http://www.haber7.com/hab...-gormeliydiniz-FOTOGRAFLI