bugün

emine erdoğan

annelerin "çocuklar artık kendilerine bakacak yaşa geldi bende inzivaya çekileyim artık torun ile tombalak ile ilgileneyim" modlarını çok farklı bir seviyeye taşımış olan kişidir.

bu teyzecik eşi olan sayın cumhurbaşkanı nereye giderse orada. eşi yabancı devlet liderleri ile görüşmeye gidiyor kadrajda mutlaka var. stadyum açılışı oluyor kurdelenin en ortasından bu hanım tutuyor. terör saldırısı oluyor açıklamayı ne hikmetse başbakan yerine cumhurbaşkanı yapıyor bu ablamız gene orada ve kadraja girmem gerekir bakışları ve çabaları ile mutlaka oralarda oluyor. tamam eşinin yanında ol bir şey demiyorum ama şu dış ülkelere hangi sıfat ile gidiyor onu anlayamıyorum bir türlü. first lady falan diyeni terlikle döverim peşin söyleyeyim *

tanımda belirttiğim şeyi de yazayım aklımda kalmasın. hani annelerin bir mod olayı var dedim ya çocuklar kendilerine bakacak yaşa geldi diye. bunlarda durum "çocuklar kendi milyon dolarcıklarını kazanıyor gerektiğinde sıfırlıyor anneye ihtiyaç yok" tadında oluyor sanırım.