bugün

donald trump

Seçilmesi mucizedir. CLinton chp trump akp gibi oldu. Amerika seçmeni akpyi seçer mi diyordum, tüm medya ünlü diye geçinen çakallar herkes adama karşı gibiydi hatta ben bile ulan adamın bile umudu yok bence trollük için katılıyor diyordum ama içten içe bunun kazanmasını istiyordum çünkü vaat ettiği politikalar dünyaya hayırlı olacaktır hele Türkiye trump döneminde coşacaktır iyi bir diplomasi yürütürse.

işin ilginci amerika burdaki gibi kutuplaşmış rihanna gibi dünya yıldızı denen tipler oyuncular meşhur dizilerin yapımcıları falan Hilaryi destekleyecez diye cehapeli gibi paylaşımlar yapıyolar şöyle tipler de trumpı destekleyip bunlara hakaret ediyor
görsel

Demokratlar bu halde bile kaybedebiliyorsa sebebini iyi düşünmeliler bu trumpın başarısı değil bu sade vatandaşa tepeden bakan çakal her daim kazanan kesim yüzündendir. türkiyede de böyle sade vatandaş artık hor görülmek istemiyor sadece kendi dertlerini düşünen herseyin en iyisini kendinin bildiğini sanan ve herkesin kendileri gibi davranmasını bekleyen elit kesimin ülkenin kaymağını yemesine bir tepkidir bu. Halbuki o kesim kendi eften püften sorunlar yerine evine ekmek götüremeyenlerle ilgilense daha samimi olup halkın teveccühünü kazanır.