bugün

the walking dead

Öncelikle izleyemeyenler google gremots(en sevdiğim dizi sitesidir) yazarak tüm bölümlerini, evet 7.2 de dahil izleyebilirler.
Şimdi bundan sonrası spoiler içerir erken uyarı.7x2
Negan'ın ekibe hastalıklı domuz yedirmek dahihane bir fikir, detaylı düşünülürse başarılı olma şansını düşük görüyorum, hatta başlarına dert bile açabilir. Şöyleki; zombi yedirdiler domuzların midelerini açarlarsa neganın ekibi( ki düşük bir ihtimal ama malum çürümüş et kokusu) fark ederlerse kumpası, negan işin peşini bırakmaz. Hadi bunu fark etmediler, o domuz etleri pişmeyecek mi? Yüksek ateşte pişecek o et, çoğu hastalığın yaşayamayacağı socaklıklarda, o zombi virüsü ya da bakterisi yaşamına devam ederse hastalık hakkında fikrimiz olabilir, şu sıcaklığa dayanabilir falan filan.
Eğer hastalık o sıcaklıklarda yaşarsa, neganın ekibinin bir kısmının bir süre sonra zombiye dönüşünü izlemek keyifli olacak.
Ezekiel'in akıllı bir adam olduğunu düşünüyorum, rick'le mutabakatta buluşacaklar gibi geliyor. Alexandria, hilltop, kingdom güçlerini birleştirip negan'la savaşa dahi girebilirler hatta arttırıyorum. Negan'ın ekibi bu üçünden iki kat kalabalık bile olabilir, bu durumda rick'in aklına zombileri kullanmak gelebilir. O kanlı savaşı izleyebilirsek, işte gerçek walking dead, gerçek twd bu diyeceğiz.