bugün

20 ekim 2016 manchester united fenerbahçe maçı

fenerbahçe'nin bu sezon sahaya dizilişi şu şekildedir;

görsel

dostlar kusura bakmayında ben böyle takımı s*ker*m. bide cafeye gidip para veriyoruz bunları izlemeye. bunlardan gol bekliyoruz, bişeyler bekliyoruz ya bizede yazıklar olsun.

arkadaşım senin takımında sağbek yok, sol bek yok, mehmet topal zavallı adamın dışında ortasaha yok, lens'i çıkar bir tane kanat oyuncun yok, kalecin yok, forvet zaten hak getire. resmen 5-6 eksikle çıkıyoruz her maça.

soruyorum size, şu hasanali denen vebalıyı ptt 1. ligde kadrosunda oynatacak takım var mı ? var mı ya biri çıksın var desin. peki ya şener ? halısahayı geçtim düğünümde bile oynatmayacağım bir adam.

rakipte bir pogba var ki adam 4-5 kişilik kalabalığın arasından 40-50 metreye diagonal direk adrese teslim pas atıyor. senin ortasaha oyuncuların.. söylemeye dilim, yazmaya elim varmıyor.

top kontrol edemeyen futbolcu mu olur lan ahahaha. çok komik olum çok. top kontrol edemeyen adamların fenerbahçe'de milyon eurolara top koşturduğunu gördükçe doğduğum güne lanet ediyorum. tuttuğumuz, gönül verdiğimiz takıma düşman olacak raddeye getirdiler bizi.

peki dick advocaat'a ne demeli ? bak bak ortasahaya bak. topal-josef-neustader.

hadi topal-josef'e biz alıştık artık vücut bağışıklık kazandı kolon kanserine karşıda, neustader nedir hocam ? hiç bir mantıklı açıklaması yok. bu adamın en az 1 aydır ayağına top değmedi ve pat en prestijli maçımızda sahada. gören oldu mu kendisini yada spikerin neustader dediğini duyan ? yok dimi.

içimiz kan ağlayarak gerçeği kabullenelim. bu sezon ne türkiye kupası, ne lig, ne avrupa diycem de onu demek bile ayıp artık aq.

kim bütün bunların sorumlusu peki ? ismini yazmayacağım. gülümseyerek ekrana boş boş bakacağım. siz anladınız kim olduğunu.