bugün

ilk öpüşülen kişinin adı

ilk öptüğün yada seni öpen karşı cins ile ilk fiziki olarak dudak dudağa temas ettiğin andaki kişidir..

Sözlük değil itiraf.com gibi bir başlık ama beni geriye götürdü..

Lise 1 di sanırım. Tam olarakta hatırlayamıyorum yılını. 14 15 yaşları.. ailem ben doğduğumdan 6 ay sonra gelmiş şehire 15 yıllık şehir hayatımız var.bu sebebtendir Anadolu çocuğuyuz. saf,temiz.. karşı cinsle konuşup oynasakta, daha Yok öbür taraflarda bezimiz.. parlak ve popülerdik. o zamanlar var bir yakışıklı halimiz.. aşk konularından hep uzak duruyorduk çünkü utanıyorduk öyle şeylerden.. sonra bi kız çıktı benden bir sınıf büyük.. uğraşıyor da uğraşıyor. ben utancımdan konuşamıyorum bile. bu kız hiç utanmıyor sınıfa yazı yazmalar sıraya mektup, pusula bırakmalar ne ararsanız var o dönem.. kıpkırmızı kızararak utanıyorum. tüm sınıfta dalga geçmekte.

Gel zaman git zaman dedim böyle olmayacak bi kızla haber gönderdim.. okul çıkışında 50 mt ilerisindeki parka gelsin dedim.onun sınıfının bir dersi daha var.
Kıştan Yeni çıkmış hava, Yeni yeni bahar, her taraf polen, çiçek ve cıvıltılar.. hafif soğuk. Soğuk Moğuk açtım ben matematik defterini sınava çalışıyorum gelinceye kadar..
Dalmışım kitaba.. bir el dokundu saçlarıma irkilerek kaldırdım başımı..gördüm tekrar indirdim. oturduğum bankta yer açmak için telaşla toparlanmaya çalıştım..anlamsız bir heyecanda var akabinde gelen sakarlıklar.. neyse oturdu bu matmazel.. konuşuyor ama duymuyorum.. öyle inceliyorum. En sonunda bu olmaz ben bilmem bu işleri gibi gevelerken tuttu yapıştı dudaklarıma.

Islaklık hissi ve çilek tadı. Bu ikisini aldım yavaşça sonra tüm vücudum da bir teslimiyet ve uyuşma.. zaman da duruyor arkadaş. saniyeler sürdü belki ama yıllarmış gibi geliyor.

Adı Gonca. papatya çiçeği gibi açtı beni.. Aşkımdan g.. tümü si.. cektim neredeyse. Şimdi görsem tanımam belki