bugün

spider man 3

filmi izlemekte biraz geç kaldım belki, ama ben de izlenimlerimi yazayım dedim... öncelikle izlemeyenler için söyleyim, çok bişey beklemeyin. neyse karakterlerden başlayalım:
m.j. :

kadınlar dönektir imajı sergiliyor. ilk başta harry ile birlikteydi, sonra örümcek adama kaçtı, sonra tekrar iki dakkada örümcek adamı sattı. ha bunlar da yetmezmiş gibi sözde örümcek adamı kurtarmak için heriften ayrıldı. len zaten harry ile oldu bitti. mecbur kalmış gibi yapma.

sonra, broadwayden kovuldu, şarkıcı garson oldu. hani eski western filmlerde olur ya barlardaki kadın, onun gibi olmuş, bi an kötü yola düşcek sandım. *
kadın ilk filmden beri rehine, kimse kıllanmıyomu arkadaş neden bu kadın sürekli rehine, neden herşey bunun başına geliyo, yok mu bi reha muhtar ya da arena ekibi, anlamadılar mı bu kadının bi işi var örümcek adamla?

harry:

arkadaş onca paran var, süper evin var, örümcek adama da kinin var. kim olduğunu da biliyosun örümcek adamın, o uçan kaykaya, bombalara, etrafa zarar vermeye ne gerek var. git bi silah al, daya kafasına madem o kadar kinlisin, çek tetiği bitsin. ha olmaz mı, ver kızını kurtarmaya çalışan adama (kum adam) 50.000 dolar, o bitirsin işi, o adam da kurtulur sen de.

venom : (o siyah şey)

resmen uyuşturucu, yani koskoca örümcek adam giyince giysiyi, sokaklarda dans etmeler, bi artistik hareketler, gözlerin altında mor halkalar, saç baş dağınık. kız terkedince uyuşturucuya başlamış adam tipi olmuş. *
bi de o kadar kavga gürültüde bi şey olmuyo o şehirde, tren raylarında falan, iki boru birbirine çarpınca fenalaşıyo, bi de o bomba patlayınca geriye hiç bişe kalmadı. onu da anlamadım.

kum adam & örümcek adam ilişkisi :

ee gitti kum adam filmin sonunda, hem de gayet örümcek adamla arası iyi bi şekilde gitti. ben olsam tamam örümceği de kankaya bağladım, banka da soyarım, kuyumcu da soyarım derim. yakışmadı örümcek adama.

bazı izlenimlerim bunlar. saygılar.