bugün

tarık akanı eleştirebileceğini sanan keko

bugün bir çok platformda gördüğüm gibi genel olarak kişi profili;

ak partili,

kültürel birikimi olmayan, ileri derece gerizekalı olan,

nitelik yoksunu,

hayattan asgari ücret üzeri bir beklentisi olmayan,

geldiği yaş itibariyle bile okuduğu kitap sayısı 3ü geçmeyen,

internetten popüler kültür filmleri izlemek haricinde herhangi bir sosyal aktivitesi olmayan vasıfsız

haftanın üç günü facebooktan dini paylaşım yapan keko.

ulan hayatı bu kadar boş beleş yaşabiliyorken, nasıl oluyor da bu ülkede gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan birini eleştirebilecek bir niteliğe sahip sanıyorsun kendini? ağzı olan konuşuyor diyeceğim de böyle sik kafalıların ağzı da olmasın, konuşmasın da. dört avrat alın, ananızı da alın filmlerimi izleyin deseydi severdiniz ama değil mi?

bu kitlenin ota boka siyaset karıştırmaktan başka bir vasıfları yok. varsa kültürel birikimin, filmini eleştir, oyunculuğunu eleştir. yaşantısını eleştir. Ama bunların hiçbir yok babası asgari ücretli çalışan, kendi asgari ücretli çalışan, anasının ne olduğu belirsiz, gelmiş ölmüş adamın arkasından konuşuyor. ulan yaptığın dinen bile doğru değil, kendi dinini kurtardığını sanıyorsun değil mi? hayır yanılıyorsun, önce kendini günahın bok çukuruna batırıyorsun, ardından da inandığın dini kötü gösteriyorsun. yani kara bir lekesin sadece.

bu ülkenin sinemasını yarım asırlık kilit taşına, neredeyse, hayatının tamamını sinemanın gelişimine adamış bir adam yaptığınız saygısızlıktan ileri gitmez.