bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

bu aralar kafam çok karışık. karışık nedir bilirsin, hani böyle herşey birbirine girer ya o işte. benim kafam çok karışık, yerine oturmuyor hiçbirşey. bir de bak hani o aldığım kupa vardıya hani, ne yaptın onu duruyor mu hala? neyse çok da önemli değil zaten. bide sana aldığım hattın mobil öğrenci tarifesinde kalması için ayda 150 kontör yüklemen gerekiyor haberin olsun.

neyse ne diyordum, heh kafam karışık evet. sen gittikten sonra karıştı benim kafam, benden hoşlanan kızlar bana kur yapmaya başladırlar hemen. ne kadar saçma oysa yakışıklı bile değilim. birde xxx* vardı ya hani arkadaşım dediğim, ben yalan söyledim sana kusura bakma o eski sevgilimdi. evlenen kız evet.

he unutmadan sen ayrılırken "beni boğuyosun, sıkıldım" dedin ya, olsun canın sağolsun. bir daha başkası seni severse önceden söyle fazla sevmesin seni bunalmayasın. gözünden yaş geldi çünkü benden ayrılırken. gene üzülmeni istemem.

benden bu kadar şimdilik ben gidiyorum. sen kendine iyi bak çünkü biliyorum bazen kaybediyorsun kendini o antidepresanlar yüzünden. çok hırpalama ruhunu. o ilaçlarıda bırakmaya çalış artık seni öyle görmek istemiyorum.

hoşçakal. gene görüşürsek eğer beni görmemezlikten gel olur mu? ben dünyam yeniden karışsın istemiyorum da. yanlış anlama senden nefret ettiğimden değil. anlarsın ya işte.. neyse boşver...