bugün

akp nin çocuk istismarı komisyonunu kurdurmaması

çok derin konu. akp'nin bu konunun araştırılmasına hayır demesi ve muhalefetin elinin kolunun bağlanması anlaşılır gibi değil. her şey bir tarafa bu aşağılık durumdan dolayı hayatları, geleceği sıkıntıya giren çocuklara yazık.

ben burada olayın farklı bir yüzünü ifade etmek istiyorum. ensar vakfı akp'nin desteklediği bilal erdoğanın başkanı ile her zaman görüşürüz dediği, erdogan ailesine yakın kişilerce desteklenen bir vakıf. ve orada eğitim almak için giden çocuklarda gene akp'li seçmenin çocuğu. kısacası bu vakıf akp seçmenine hizmet için açılmış ve tecavüze uğrayan çocuklarda akp'li ailelerin çocukları.

benim asıl merakım akp'ye oy verip, akp'nin hizmetinde olan ensar vakfına çocuklarına emanet eden ve ne acıdır ki orada çocukları tecavüze uğrayan ailelerin şu anda ne düşündükleri.

ve beni daha da şaşırtan kendi seçmeninin çocuklarına tecavüz edilen bir partinin olayı örtbas etmesi, ve gene kendi seçmeninin bu durumu savunması.

kafamda ki bazı sorular da şunlar, vakıfta tecavüze uğrayan bu erkek çocukları hiç mi bağırmamış, kimse mi duymamış bunların çırpınışını, bu suç bir kişinin suçu mu? 9 yaşında bir çocuğun can acısıyla attığı çığlık iki sokak öteden duyulurken bu çocuklar nasıl bu kadar sessiz kalmış.

bu ayıptan kurtulmak için, ve üzerini basa basa söylüyorum çocukları tecavüze uğrayan akp li ailelerinin bak işte adalet yerini buldu demeleri için akp'lisi, chp'lisi, mhp'lisi ve hdp'lisi tek ses olmalıyız. bu kişi veya kişilerin suçu ise kişiler ceza almalı fakat vakfın suçu ise vakıf cezalandırılmalıdır.