bugün

çıkmaz oda

..Polis: evet beyefendi, sizin zihninizi daha fazla yormak ve karıştırmak istemiyoruz o yüzden, kendinizi daha iyi hissettiğiniz bir zamanda bunları ayrıntılı bir şekilde karşılıklı  konuşacağımızdan emin olabilirsiniz.  iyi günler. 

Polisler odayı terkettiğinde, dışarıda bekleyen eşiniz ve çocuklarınız tekrar sizin yanınıza gelir.

eşiniz ve çocuklarınızı göremediğiniz süre içerisinde ne yaptıklarını sorarsınız.

Yedi yıl önce on üç yaşında olan oğlunuz liseyi bitirerek Üniversiteye başlamış. On yaşında olan kızınızda ilkokulu bitirmiş ve liseye devam etmektedir. Eşinizde geçen zaman içerisinde Şirketinizin sorumluluğunu üstlenmiştir. 

Eşinize ve çocuklarınıza tekrar sarılırsınız.  Ve onları bir daha yalnız bırakmayacağınıza ve ihmal etmeyeceğinize dair söz verirsiniz. 

Eşiniz:  seni  bir daha tekrar göremeyeceğimden o kadar çok korktum ki. O gece olanlardan sadece kendimi sorumlu tuttum. Yıllarca hiç tepki vermemene rağmen, bu odada senin birgün uyanacağının hayaliyle yaşadım. Ve bekledim. Birgün yine senin yanındayken doktor elindeki bir kâğıtla çıkageldi. 

'Kocanız yıllardır hiçbir tepkiye karşılık vermiyor yaptığımız bütün müdahaleler sonuçsuz kaldı ve bu koma halinden kurtulmasının mucizelerle sınırları olduğunu. Eğer isterseniz hem sizin hem de eşinizin daha fazla acı çekmemesi için yaşam destek ünitelerinin faaliyetini sonlandırabileceklerini söyledi. '

O an, senin bulunduğun hastane odasının penceresini açtım. Ve senin o gece evi terkederken, evin penceresinden sana kızgınlıkla söyleyemediğim sözler döküldü ağzımdan. Belki bu sefer beni duyarsın ve beni bırakmazsın ümidi ve hayaliyle. 

Sonra,  doktorun senin başucuna koyduğu kağıdı, yırttım attım. Ve senin ellerini tuttum. Ağlayarak dualar ettim. Yaşaman için yalvardım. beni duyduğunu ve bizi bırakmak istemeyeceğini biliyordum. Sonra bir anda parmağını hareket ettirdiğini hissettim.  O an Mutluluktan deliye döndüm...