bugün

cansel buse kınalı

cansel'e bir ay kadar önce kantinde sormuştum, "naber, nasıl gidiyor çalışmalar?"
"üç gecedir uyuyamıyorum, doktora gittim,psikolojikmiş." demişti, sorgulamamıştım...
okula girdiğimde gördüğüm ilk kişi onun katiliydi, bayram özcan, ağlıyordu. sonra ilerledim, herkes ağlıyordu, sınıfa girip sordum, cansel var ya, kıvırcık, intihar etmiş, ölmüş dediler. yakın arkadaşlarından biri geç geldi o gün sınıfa, cansel ölmüş diyemedim, kaçtım oradan, oradaki diğer arkadaşım söyledi, inanamadı uzun süre, herkes ağladı, sonra o da ağladı. okul yönetimi olayı bildiği için ortamı yatıştırmaya çalıştı, ders işlenmedi, öğrenciler de evlerine yollandı, biz gitmedik, daha sonra cansel'in arkadaşlarından öğrendik matematik öğretmenleri bayram özcan'la ilişkilerinin olduğunu ve ona tecavüz ettiğini, okul yönetimine söyleyince "icabına bakılır" dendiğini, kız ailesinin duymasından korkup karakola gidememiş, cahillik işte, babası da polis ve ailevi problemleri de varmış, olaydan iki gün önce okulda bayılmış, herkes gibi biz de bir şey bilmiyorduk, cansel geçtiğimiz çarşamba gecesi polis babasının silahıyla canına kıydı, sorumlusu bayram özcan yozgat'ta yakalandı, kayseri valisi cenazede aileyi telkin etti ve olayın duyurulmamasını istedi, okul yönetimi olayın bu boyutlara ulaşacağını düşünemedi, olayın üstünü kapatmaya çalıştı, ama bu canın bedelini ödeyecekler, bu davanın peşini bırakmayacağız!

tecavüzcü bayram özcan: http://www.directupload.n...e/d/4271/tirbxypo_png.htm

olayı örtmeye çalışan okul yönetiminin olay sabahı anneme attığı mesaj: görsel

bu entry'i eksileyen arkadaş, umarım bir gün seni de tecavüz etmezler.

Tecavüz değil cinsel ilişki olabilir diyen arkadaşlar için, maktülde darp izlerinin bulunduğunu belirtmek istiyorum.

Cansel buse 18 yaşında yani reşit diyebilirsiniz, yıl olarak 18, ay olarak 18'i doldurmuş değil.

An itibarıyla Melikgazi mustafa Eminoğlu anadolu lisesi'nin yönetimi geçici olarak (dava sonuçlanana kadar) MEB tarafından değiştirilmiştir.

edit: müzik hocası z.z. sınıfımıza gelip bayram özcan ı savundu. olayı iman eksikligine bağladı. bu tarz hocayı savunan diğer hocaların videosunu çekeceğim. Bu videoları basına servis edeceğim.

gelişmeler şu şekilde: http://anasayfahaberleri....-perdesi-aralaniyor/10073