bugün

çıkmaz oda

Evet, bu duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim. Ancak bu bilete artık ihtiyacım kalmadı. Bu iş seyehatini iptal etmek ve biraz ailemle zaman geçirmek istiyorum. O yüzden müsaade ederseniz biraz dinlenmeliyim.

Görevli: peki siz nasıl arzu ederseniz. Belki fikriniz değişebilir o yüzden bileti masanın üzerine bırakıyorum. iyi istirahatler.

Görevli odayı terk etmek üzereyken.

Bir dakika lütfen sizden saatin kaç olduğunu öğrenebilirmiyim aceba.

Saat 9:45 efendim. Ama zaten kapınızın üstünde bir duvar Saati mevcut. Bakın işte orada.

Siz bu cevap karşısında kapının üstünde gerçekten saat var mı. Diye bakarsınız. Ama saat falan göremezsiniz. Bozuntuya vermeden.

Aa evet oradaymış hay aksi nasıl da farkedemedim.

Görevli odayı terkedip kapıyı kapattığında sizde peşinden giderek dışarı çıkmak ümidiyle, kapattığı kapıyı tekrar açıyor ve yine aynı birbirinin aynısı odalarla karşılaşıyorsunuz.

Saat olayı kafanızı karıştırsada bir an evvel tekrar uyanarak kendinize o notu yazıp bu odadan kurtulmak üzere, kendinizi yedinci kattan boşluğa bırakırken bir an, karınızın elinizi tutmak istercesine elini uzatarak.

Gitme bırakma beni. geri dön aşkım geri dön dediğini hayâl ediyorsunuz.

Karınızın o hayali zihninizde ve kalbinizde yaralar açmış halde iken oynı odada uyanırsınız. Uyandığınızda, yatağın baş ucunda kendi yazınızla yazılmış bir not bulursunuz.

'Eğer bu not eline geçmişse o hatayı yapmamış, odadan ayrılmamış ve bu odada uyanmış olmalısın..