bugün

erkeklerden erkeklere tavsiyeler

bak, biz anladığım kadarıyla aşağıda tarif ettiğim adamlar olarak fazla değiliz. eğer sen de aşağıdaki adam olduğunu düşünüyorsan bir iki cümle sonra anlarsın zaten devam et oku. oku ki bu kardeşin gibi bunları yazacak duruma gelme.

erkek arkadaşlarınla vakit geçirmek istiyorsun arada değil mi ? içindeki öküzü rahatça dışarı vurmak, küfür etmek, en doğal halini yaşamak istiyorsun.. bak, erkek arkadaşların hiç bir yere gitmeyecekler. her zaman seninle olacaklar, her aradığında o istediğin ortamı seninle kuracaklar.. bundan dolayı bu işi abartma zamanı çok iyi seç. kızın dikkatini çekme. onun zamanından çalma.

kendine zaman ayırmaya ihtiyacın var biliyorum. yalnız kalmak istiyorsun birazcık kafanı dinlemek istiyorsun. o bunu anlamaz, anlamayacak. başka biri var diyecek, benimle ilgilenmiyorsun diyecek.. diyecek de diyecek.. boşuna sinirlenme hiç anlatmaya çalışma. bu duruma hiç düşme kardeşim.. kendine zaman ayıracak çok vaktin var aslında. kızın dikkatini çekme üzme onu boşver. yolda, banyoda, uyumadan önce yalnızsın bu vakitleri kullan ona ait vakti çalma.

kaç yaşına geldik hala oyun oynamayı seviyoruz. bu illa bilgisayar oyunu olmak zorunda değil. arkadaşlarınla king oynamak, online oyun oynamak dünyanın en zevkli aktivitesi değil mi ? öyle. olabilir bak bunu o anlamaz. anlatamazsın. bunu bizden başka kimse anlamaz. o yüzden gece onu uyut, sonra oyununu oyna. oyundan ona bahsetme bile. uykusuz kal oynamak için gerekirse ama şu oyun mevzusunu uzatma... bu işin yaşı yok ben bunu seviyorum, buna saygı duy gibi tatavalara girme lan işte... bir zaman gelir 3 aydır o konsolun açma tuşuna basmadığını farkedersin.

okulun bir gün bitecek. iş hayatına gireceksin. ne olduğunu anlayamacaksın hayatın komple değişecek, para kazanacaksın. üniversite zamanlarında çok parasızlık çektin biliyorum para kazanmak güzel gelecek sana özgüven verecek. daha çok çalışıp işi öğrenip daha çok para kazanmak isteyeceksin. bak bana inan, para kazanacaksın, işini de çok iyi öğreneceksin. bunları yaparken sakın ola hayatını kaçırma sakın. işin üstüne bu kadar düşme. erkek adamsın para elbet bir şekilde kazanılır ama giden zamanı tekrar kazanamazsın. kaçan hayatını bir daha yakalayamıyorsun. işi işte bırak eve döndüğünde onun yanına gittiğinde işinde geçen kötü zamanları, sana yapılan haksızlıkları anlatma siktir et. onun vaktinden hiç bir zaman çalma.

belli bir yaşa geldikten sonra erkek olmandan mütevellit inisiyatif almanı bekleyecek senden. erkek olup ona sahip çıkmanı, dünya yerle bir olsa bile "o" var deyip rahatlamak isteyecek. sonuna kadar haklı sen erkeksin o kadın. bu güveni ona sen verdin arkasında duracaksın. hayattan korkma erkek adamsın ve gereken her türlü inisiyatifi almak zorundasın bedeli her ne olursa olsun.

evlenmekten korkma. parayı pulu siktir et. çevrende evlenmek şöyle zor, bu kadar pahalı gibi dedikodulara inanma. eğer o kadının gerçekten evleneceğin kadın olduğuna inanıyorsan zamanı geçirme evlen.

ve hiç bir zaman unutma; bu hayatta yaptıklarınla değil yapmadıklarında yargılanırsın. o yüzden kendinden çok emin olma.

tekrar söylüyorum, onun zamanından hiç bir zaman çalma.

eğer şu yukarıdaki söylediklerimi yapmazsan, o bunları yapacak olan adamı bulur.

sonra sana ne mi olur ? onu da yaşayarak gör. tarifi yok böyle bir şeyin...