bugün

sözlük yazarlarının itirafları

eskilerden kim kaldı be uludağ.. seni unuttuk ihmal ettik. halbuki az mı yazmıştık sana derdimizi.. o zamanlarda kimseye anlatmazdım derdimi, şimdi de anlatmıyorum, anlatamıyorum. anacığım derdinden ölecek lan gelip gelip en azından bana anlat diyor.. anlatınca paylaşmış olurum biz onu kimseyle paylaşmadık.. o bizi paylaşmış.. öküz oturuyor ciğerimde... ellerim titriyor..

dedim ki;
doğru bir adam olamadım. senin sevmediğin ne varsa sen gittikten sonra bıraktım..

dedi ki;
çok geç kaldın..

dedim ki;
içimdeki seni ne yaptıysam tüketemedim..

dedi ki;
ben tükettim.

dedim ki;
seni çok sevdim..

dedi ki;
senin sevgin beni hep acıttı.. meğer acıtmayanlar varmış dedi..

dedim ki;
ne diyorsun anlamadım ?

dedi ki;
muhteşem bir adamla beraberim.. bana bağırmıyor, bana kızmıyor beni seviyor..

dedim ki;
bir bok diyemedim ne diyeyim ?

dedi ki;
senden daha çok seviyor, daha çok değer veriyor bana dedi..

dedim ki;
o kadar eminim ki kendimden.. "mümkün değil"

dedi ki;
yaşayan bilir.. işte bu cümle... (bkz: yaşayan bilir)..

dedim ki;
kalbim nerdeyse patlayacaktı ağzıma geldi.. bir bok diyemedim.. yaşayan bilir dedi ya belki demek istemedi ama dedi yaşadığı anları düşündüm..

şu yukarıda yazdığım muhabbet var ya.. 180 cm 86 kg adamı yani beni yerle yeksan etti.. kendi nefesimde boğulacaktım.. ölürken bile aklıma gelecek "yaşayan bilir"..

ben iyi bir adam olamadım senin için.. seni çok üzdüm. pişman oldum. ömrümü ömrüne vereyim borcumu ödeyeyim dedim. sana yaşayayım ölene kadar gözünden yaş getirmeyeyim seni hep mutlu edeyim bana inan, güven borcum bitsin dedim.. 1 yılını mahvettim 50 yıl daha yaşasak 50 yılda o 1 yılını sana unutturayım dedim ulan çok emimdim kendimden çok bekledim çok şey öğrendim 6 ayda büyüdüm resmen.. çok ümitliydim. dedin ki; geç kaldın sen borcunu bensiz kalarak ödeyeceksin ben ise başka biriyle mutlu olacağım.. tamam dedim eyvallah çok acı evet ama ne desen haklısın dünyanın her yerinde haklısın... keşke düzeltecek şansım olsaydı.. tek şansım hayatımı ortaya koymaktı o da olmadı..

ee be kadın tamam ama bana şu yukarıdakileri niye söyledin bekledin mi söylemek için aramamı bekledin... ben sana ne yaptım bu kadar ?? niye bu kadar kırdın kalbimi ? niye haksızlık ettin bana.. seni seviyorum dedim diye bunları duymayı mı hakkettim. hiç mi hatırım yoktu hiç mi güzel bir anım yoktu.. ulan aklına geldikçe ağlayan adama şu cümleleri nasıl kurdun.. nasıl kıydın bana ? sana şunları ben söylemiş olsam vicdan azabından ölürdüm. nasıl kıydın.. elimi boşver gözüme göz değmedi yerine kimseyi koymadım kimseyle paylaşmadım hatıralarını, hadi sen unuttun başka birini buldun ben bunları bilmek zorunda mıydım sen başka bir adamla beni nasıl kıyaslarsın...

ben 5 yıllık adamdım. bu kız benim vazgeçemediğim herkesten çok sevdiğim kız. bu kız benim tek sevdiğim kız. bu kız sevmeyi bırak her şeyi yanında öğrendiğim kız benim.. gördüğüm her şeyin üzerine yemin ederim beni herkesten fazla sevdi bu kız..

ölsem bu kadar koymazdı be..
umarım böyle bir acı yaşamazsın söyleyecek başka bir şeyim yok..

ananı avradını sikeyim sözlük böyle bir acı olamaz ulan.. şarkıyı da silmiş biliyor musun.. bıraktı bizi gitti elin memleketine 6 ay gelmedi.. biz nerdeyse her gün o şarkıyı söyledik ona her gece o şarkıyla uyudum ulan ben.. bırak silmeyi lan hadi silmiş o görecek diye şarkıyı hatırlamamış bile...

bizim bir şarkımız olmamıştı bu bizim şarkımız olsun mu demiştim. sen yokken ben hep bu şarkıları dinledim demiştim.. kaç kere söyledim lan nasıl hatırlamaz lan nasıl! en ufak kötü bir olayı unutmaz güzel olan ne varsa unutmuş hepsini unutmuş. böyle hayatın gelmişini geçmişini sikeyim..

nazlı vural - uzun geceler boyunca.
https://www.youtube.com/watch?v=xu441EH7OYE

biz onu kimseyle paylaşmadık sözlük.. biz onu kimseyle paylaşmadık.. onu kimseyle kıyaslayamadık.. onun yerine kimseyi koymadık..