bugün

6 aralık 2015 gaziantepspor fenerbahçe maçı

fenerbahçemizin maçın başında karambolden yediği golle ilk yarıyı 1 - 0 geride kapattığı maçtır. golde souzanın adamını kaçırdığı için büyük hatası var. hasan ali'nin pozisyonu tartışmasız kırmızı karttır. ancak antepli oyuncuların faul yapıp yapıp yere atlamaları , ya da herhangi bir temas olmamasına rağmen karambolden yatmaları maçı soğutmakta ve zevksizleştirmektedir. hakemin iki taraf adına da atladığı sarı kartlar var. en barizi fernandao'ya yapılan terör örgütü saldırısıdır. h.ali kırmızı kart tamam o da canlı bomba gibi atladı ama arkadaş bunu nasıl görmezden gelirsin. herif karnına yedi be.

son 2 - 3 maç hariç , 11 kişiyken dk 60da pili biten fenerbahçe'nin 10 kişi galip gelmesi çok zor bir ihtimal. maçta büyük şanssızlıklar ve orospu çocuklukları varken hele çok zor. cezası ertelenen antepliler , hakem hataları , yere yatıp duran rakip takım oyuncuları.. belki alper - volkan şen değişikliği ile beraberlik gelebilir. ayrıca son zamanlarda formu cehennemin dibine düşen souza'yı da ilk 11'den kesip ozan tufan'ın molde deplasmanındaki performansından dolayı ilk 11'e monte edilmesi lazım .

edit: hakem katıksız orospu çocuğudur. faulleri vermediğin yetmemiş gibi olmayan faullerle kaç atak kestin ibnenin evladı. markovic biyerde güreşe tutulur , bi yerde topun ustune yatan adamdan top kapıldığı için faul olur. harbi siktin maçı be.