bugün

the walking dead

Sezon arası final bölümünü dizibox.com da izlediğim ve beni saran dizidir. Diziyi izledikten sonra yorumlara bakmak geldi içimden ve bir üyenin yapmış olduğu yorum baya dikkatimi çekti. Benim dizide sürekli bulduğum hataları bir çırpıda yazıvermiş. Yorum şu şekilde ;

Bölüm baştan sona zorlama sahneler ve mantık hataları ile doluydu.
– Kamlumbağa hızında ki aylaklar tek noktadan giriş yapıyor. Ne hikmetse herkesin etrafını sarıyorlar. ilk yapılacak cephaneliğe gitmek. Ancak herkes ilk buldukları eve sığınmak zorunda kalıyor ve kimse cephaneliğe ulaşamıyor !
– Herkesin düz yolda ayağı tökezleniyor !
– Merdiveni tutan halat meğerse tutmuyormuş sadece aksesuarmış !
– Alpha Wolf (W) bıçakla yarmagülü rehin alıyor. Herkes elindeki silahları ve palayı bırakıyor. Mevcut şartlar altında kimse bunu yapmaz !
– Rick’i kurtarmak için gelen Deanna teyze yakın mesafeden 3 atışta kafayı tutturamazken, bölüm sonlarında yarı ölü halde orta mesafeden 6’te 6 yaparak kesin nişancı kesiliyor !
– Herkes Daryl ve Abraham’ın roketatarla gelişini bekliyor. Ancak anlaşılan araçla 30 km. yolu gelmeleri 30 gün sürecek.

Not: Eğer olurda bu yorumu yapan üye bu yazıyı görürse ve silmemi isterse bana ulaşabilir sonuçta bilgi hırsızlığına karşıyım.

-------------------------------------------

Dizi ile ilgili 6 sezondur kafamı kurcalayan bir soru var. Dizinin tüm sezonlarını izleyenler bilir. Hangi sezon olduğunu şuan hatırlayamadım. Bu elamanlar bir labratuara sığınmıştı ve içindeki sayko doktor labraturarı imha etmişti. imha etmeden önce virüsle ilgili bir kaç bilgi vermişti. Virüsü dünyada yaşayan herkesin taşıdığını, zombi ısırmasa veya bir yerinizi çizmese bile öldüklerinde tekrar zombi olarak doğucaklarını söylemişti vs vs . Peki aga bu virüs herkeste varsa bu adamlar neden hala yaşıyor. Yani benim mantığım şu eğer sende virüs varsa öldükten sonra her türlü zombi olucaksan kimsenin yaşamaması lazım çünkü zombi ısırdığında veya bir yerini çizdğinde zombi oluyorsun. Yani zombiden gelen virüs hali hazırda sende var. Bana biri bunun cevabını versin.