bugün

ışid müslüman değil diyen müslüman

Işid i nasılki ısrar la islam olarak kabul etmişsen benim metnimide senin yorumuna benzetmişsin.

Sen iyi oku murted meselesini senin dediğinle ne alakası var acaba? Sana zaten aynı şeyi yazmamın anlamı yok çünkü demagoji yapacaksın biliyorum.

Yalnız ben yukarda kafirlerden bahs etmedim. Dinden dönenlerden bahsettim. Sen bir gayri müslimsen kendi din ve inancını islam a hakaret ve küfür etmeden, sövmeden anlatabilirsin. Ayetleri çürütecek ilmin varsa zaten Allah seni isra 88 ve yunus 38 de muhatap alıyor. Bu böyle olmasa senin anladığın gibi olsaydı islam mekkeden dışarı çıkamaz dı. Peygamber in ölümüylede biyerdi.

Muhtemelen sen ya kemalist yada sosyalist veya komünist tirsin. Şimdi islamı eleştirdiğin zaman senin savunduğun ideoloji lerde o eleştiri lerin olmayacak.

Örneğin şimdi ben senin, benim peygamberüme ve dinime söylediğin lafları m. Kemal e söyleyebilirmiyim? Adamın hayatınınkarartırlar, acısını neslimden çıkarırlar bunu yakın zaman örnekleriyle ve tarihten iyi biliriz. Bu ülkede m. Kemal ve devrimlerini beğenmediği için giden kelle sayısına daha ışid bile yetişemedi koçuum. Sen bırak islamı.

Diyelim komünist veya sosyalist sin. Stalin ve lenin in sırf dinş yok etmek için müslümanlardan be hristiyanlardan ne kadar kelle aldı sence? yüzbinlerce ölüm. Benden bunun ısbatını isteyecek kadar bilgisizde olamazsın.

Işid, kafirleri öldürmüyorki. Siileri yani müslümanları öldürüyor.

Birde şeriat ın alt yapısı harama giden yolların kapanmasıdır. Yani insanların ihtiyaçlarını helalden giderip sonra caydırıcı ceza kanunlarının ortaya çıkmasıdır.

Senin laik ülkende başı boşluk yüzünden, sırf nam için cinayet ten ölenlerin bir senedeki sayısı, Selçuklu ve Osmanlı döneminde kısas edilenlerin sayısından bile fazla dır. Buna kalıbımı basarım.

Yani birşeye karşılık vereceksen demagoji yapmana gerek yok. Biz ne dediğimizi iyi biliyoruz. Şimdi bunları hazm et. Sonra da abuk subuk şeylerle çıkma yoksa yersın yazılarını.