bugün

zeytinli rock fest 2016

seks için olduğunu savunan değerli bireylere anlam veremediğim, çok kaliteli olmasa da yine de dinlenebilir müziklerin sergilendiği, şu an türkiye' de gidilebilecek düzenli olan tek festival.

bir dişi olarak geçen sene ne seks ne de kumsal için gittim. sevdiğiniz gruplar var, kamp & çadır vs.. seviyorsunuz, türkiye' de farklı illerde yaşayan arkadaşlarınızı ancak bu tarz bir organizasyonda toplu olarak görebiliyorsunuz. hasret gideriyor beraber içip müzik dinliyorsunuz. bunun neresi anormal? genellemeler gerekli mi?

geçen sene çok sağlam bir kadro yoktu. pentagram' ı son güne bırakmış olmaları çoğu kişinin dinleyememesine sebep oldu. sattas benim için head linerdı açıkçası. bu grubu dinlemekten çok keyif aldığım doğrudur. akabinde alternatif sahnede çıkan shukar muzika olayı kopartmıştır mesela. ben şahsen 2015 zeytinli' ye gitmiş olmasaydım, bu grubu keşfetmem +2 yılımı daha alabilirdi.

demem o ki, belli amaç uğruna giden bir kitle olsa da - ki bence sayıca üstün değiller, zira seks artık umuma açık yerlerde yapılabilen bir şey, tuvaletlerde sevişenlere defalarca denk gelmişsinizdir - yine de sadece birlik, dirlik ve eğlence için giden binlerce insan var. her şeyi seks ile oranlamak aslında aklı sürekli sekte olan kişilerin işi bence. ne demişler kişi kendinden bilir işi...

sevgiler.