bugün

witch is back

Bu yazar arkadaşımızı eleştirdiğimiz zaman sözlükteki bir çok yazarımız kendisini korudu ve onun gerçekleri dile getirdiğini söylediler..kendisiyle özel mesaj yolu ile uzun süre birbirimizi kırmadan tartıştık..

Kendisine yolladığım bazı ayetleri ben bunları ezbere biliyorum gibisinden sözler söyledi..doğrudur birçoğunuda biliyordur..fakat kendisiyle konuştuğumuz süre zarfında çok ilginç bir olay meydana geldi ve kendisini kayıtsız şartsız destekleyen,ona her şekilde destek veren,doğruları dile getirdiğini söyleyen arkadaşlarıda bunu öğrenip bu tavrına katılıp katılmadıklarını beyan etsinler..

Çok değerli yazar arkadaşımızın mantalitesini deşifre eden olay şöyle gerçekleşti..kendisine çok sevdiğim hepinizin yakından tanıdığı daha çok şair kimliğiyle ön plana çıkmış fikir adamı ismet özel in şu sözünü gönderdim..

"Amaçları bulanık olanlar kuşku yok ki araçların dolambaçlarında takılıp kalacaklardır."

Evet tam olarak bu..altınada senin durumunu iyi analiz etmiş diye not düştüm..kendisi verdiği cevapla düşünce sistemini açığa çıkarmakla kalmayıp Müslüman olmama şükretmeme de yol açtığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim..

Evet bana bu söz üzerine şöyle dedi..eminim diğer sözlük arkadaşlarıyla paylaşmamda bir sakınca görmeyecektir..kendisi her türlü görüşü sözlükçe paylaştığı için ben bunun özel bir şey olduğuna inanmıyorum..ama yine bana derse bu özel bir mesajdır ben bu entryi silerim..

canım ben bu yolladığın ayetleri ezbere bilirim neredeyse hafız olacaktım unutuyorsun..bana yazdığın"Amaçları bulanık olanlar kuşku yok ki araçların dolambaçlarında takılıp kalacaklardır" gibi aYETeride muhammed çevresinde innanmıyanları (unutmaki 10 yıl 80 ila 100 kişi anca toplayabildi etrafında onlarda haticenin işçileri ve yoksullardı iş verme vaadiyle) güçsüzlüğünü kamufle etmek için yazmışt..*

umarım benim gördüklerimi sizde görmüşsünüzdür..kendisine her türlü kol kanat geren arkadaşlarıda bu tavrını kabul edip bizde onun gibi düşünüyoruz diyorsalar hiçbir problem yok..

edit: (bkz: witch is back yazar olsun kampanyası)