bugün

3 subat 2008 fenerbahce galatasaray maci

biletixin zulasından maç gecesi biletleri çıkarmasıyla kendimi bir anda migros tribününde bulmam bir oldu.90 dk 500 t otobüsünden beter bir kalabalıkta hem maçı izlemenin hem tezahürat yapmanın zorluğunu yazmama gerek yok.

oyuncuların performansına bakarsak
deivid de souza:ilk yarıda gökhan gönül'ün gölgesi gibiydi.pas attığında ya arkasında kaldı ya önünde. büyük maçların oyuncusu olarak çok umut bağlamıştı fenerbahce taraftarı ama geçen seneki performansını sergiledi.

gökhan gönül:üzerindeki sıkı markajtan kurtulamayarak etkili olamadı.

alex de souza:uzun zamandır bu kadar etkisiz bu kadar zayıf görmemiştik.sanki denizlispor lu tomas ın markajında gibiydi.

roberto carlos:bu maçta ümit özat ı arattı.

mehmet aurelio:her zamanki standart çizgisinden uzaktı.makinalar bile arada bozulur diyip geçelim

semih şentürk:biçerdöver üzerinden geçmeseydi gol atabilirdi gene çok iyi toplar indirdi.ancak alexin formsuzluğu onu da etkiledi.

mateja kezman:gene enerjisini boşa harcadı.istediği topları her zaman olduğu gibi alamadı.

volkan demirel:maç öncesi ısınmada her topu içeri almasıyla lan lan yoksa denildi ama maç içinde başarılıydı özelliklede ihtiyar delikanlı ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda

gökçek vederson:sol kanattan başka heryerde oynadı

ve selçuk şahin:maç içinde hucumda defansta oldukca etkiliydi.özellikle lugano nun yokluuğunda son dk larda önemli toplar kesti.şükrü saraçoğlu stadında tarihi anlarından * birisinin yaşanmasına sebeb oldu.

maçın en güzel anı ise şüphesiz 11000 koltuğa karton dizip maç öncesi mükemmel bir showa imza atan grup ck yla unifeb ile birlikte maraton üstte fenerbahce nin efsane futbolcu numaralarını sopalı pankartlara döken vamos bien in istiklal marşındaki gösterisiydi.